spolocna dovolenka...

tutulka

Tak ja som bola s priatelom minule prazdniny na dovolenke na dva tyzdne..a chodime uz spolu skoro dva roky...ale este sme nedospeli do toho stadia, aby sme pred sebou ,,pustali plyny,, :-) A na dovolenke ked mi nahodou bolo treba, tak som isla na WC..:-)

gmbo

suhlasim s Machulka. moja kamoška je s priateľom 8 rokov a aj tak pred sebou neprdia. nieje to o hanbeni, ale .. proste to nerobia pred sebou. ja som s priatelom 4 roky a uplne v pohode. nehanbíme sa pred sebou za nič.

predsaJa

no chodime spolu uz skoro rok a nemali sme to stastie byt spolu tak dlho,ze by doslo aj k tomu :) tak dakujeeem,napisala si to super:)

machulka006

mmm, a koľko chodíš s priateľom/priateľkou, keď ešte túto časť-púšťanie plynov-nemáte zmáknutú...? neviem,na dovolenku by som išla asi iba s človekom, ktorého už poznáma nemáme zábrany s ničím...predsa ak sa spolu milujete, a nehanbíte sa vidieť nahí prečo by ste sa mali hanbiť robiť toto?
takže moja rada-hlavne si nenechať vyvaliť bok tými plynmi...je to úplne bežná ľudská potreba, nehovorím, ako prasa netreba byť, ale normálne....pohoda