Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antika...svinstvo

Príspevok v téme: Antika...svinstvo
hmmmmmm

Cawte baby. mam maly problem. priatel je strasne za to aby som brala antiku ale ja proste nechcem.je to svinstvo a nemienim si nicit svoj mlady organizmus.sice mi hovori ze ak mi doktor porobi vsetky testy tak by mi mohla aj pomoct ale ja ziadnym umelym zasahom do organizmu neverim.citam tu same zle veci depresie, strata chuti na sex, bolest hlavy atd...nestoji mi to za to a uz vobec nie aby som si nicila zaludok pecen a maternicu.za prispevky dakujem

jaja

priateľ ti nemá čo prikazovať... daj mu prečítať príspevky na fore, nech sa ukludní... nedaj sa nahovoriť, len preto, že to on chce... je to umelý zásah do organizmu, a môže-ale nemusí "sadnúť", a ked sadne, tak po vysadení, je to tiež boj... ja sa dostávam do normálu už 3 mesiac, ale BEZ HAK MI JE LEPSIE, začínam sa cítiť ako človek, nie ako hypochonder, citlivka...aj ked ešte nie som úplne za vodou... :-(

kakaova

je to od neho sebecke a nepekne ze take nieco chce ak ty nechces.ja tiez neberiem ziadnu antikoncepciu,presne z tych istych dovodov.staci mi ze moje telo sa denne napchava jedmi z ovzdusia a potravy a este si aj pchat tabletky do zaludka tak to ozaj nie. my s partnerom pouzivame kondom a vobec nam to nevadi,sex nieje o nic horsi a sme spokojni.otec robi v pekarni a hovoril ze uz dokonca ani ten praobycajny chlieb nieje cisty ze donho davaju vselijake chemicke urychlovace aby rychlo nakysol a cesta bolo viac a my ani nevieme co vlastne jeme pocas dna kolko jedov.antikoncepcia je len dalsi kliniec do rakvy aj ked nehovorim ze ma bezpochyby svoje vyhody ale nie kazdemu vyhovuje.

srnka

je to tvoje telo a ty sa rozhoduj sama za seba co chces a co nie,priatel ti nema co prikazovat.
nieco som citala tusim uz aj o muzskej antokoncepcii tak si to pozistuj a navrhni to jemu ci bude suhlasit,urcite by mal milion vyhovoriek.

usiko

hmmmm,
vidis, ja som mala opacny provlem, moj priatel bol proti tomu, aby som ju brala, ale ja som ju brala aj tak tak rezignoval...potom prisli depresie, ale az take, ze som vyhladala psychiatra, lebo psycholog uz nepomahal....a predpisal mi lieky. vtedy ma napadlo, ze skusim vysadit HAK, brala som Yadine, a cuduj sa svete, depresia odisla, nehovorim, ze nemam zmeny nalad, som zena, takze take mierne budem mat vplyvom hormonalnych zmien vzdy, ale depresia je prec, mam chut do zivota, vratila sa mi chut na sex...a uz nemam problemy s mykozami...toto vsetko som mala pocas brania HAK /11 rokov/....strata chutido sexu je u drvivej vacsiny uzivateliek HAK, tak skus priatelovi povedat, ze co bude robit, ak nebudes chciet sexovat....ja som bohuzial prisla na to, ako chuti sex az teraz a to mama 30 rokov, lebo cely svoj sexualny zivot som brala HAK...uz nikdy viac....

hmmmmmm

on ma vzdy odpise tym ze ked mi spravia testy tak mi to nemoze uskodit...nazor asi ani jeden z nas nezmeni ale sak hadam ma nebude potajomky napchavat tabletkami :D

ariana545

môj priatel to tiež chcel, ja som vedela že je to zásah do organizmu, nakoniec som si ju dala , som celkom spokojná a sex je lepší určite, ale podla mna ked ju ty tak vyslovene nechceš mal by sa s ním zmieriť ...alebo naopak sa mu podvoliť je to len na tebe...