minule sa mi stalo ze som dostala chut si to urobit a prichytil ma partner ktory prisiel z prace on sa nahneval ja som sa na tom dobre pobavila ze co sa nepridal co si o tom myslite aky mate na to nazor ja v pohode ved nech sa na mna pozrie ked chce ale keby bol doma tak by som si bola zasexovala a on bol nahnevany ze som mu mala zavolat do prace a povedat aby prisiel kedze ma pracu ktora by mu to dovolila ale mne sa nechcelo ist ani po telefon len tak raz dva a uz to bolo hihihi
prichytena pri masturbacii ;)))))))
Aj mňa prichytila manželka, už dávno.. len sa usmiala a nechala ma dokončiť sa.. Večer mi potom v posteli stiahla boxerky , položila na brucho maličký uterák a len ma tak hladkala.. chcela ma pri tom vidieť.. odvtedy mám pod vankúšom vždy pripravený čistý malý uteráčik.. žiadny problém..
Touto témou si ma tromfla v každom ohľade. Túto latku môžem už len podliezť, ale nie preskočiť:-)
nevedel som ze aj zeny sa masturbuju 8-)
NO POZOR POZOR VED O TO IDE ONMI POVEDAL ZE MA VIDEL CEZ OKNO HIHI LEBO ZALUZIE BOLI OTOCENE OPACNYM SMEROM A ZE TO BOLO VIDIET TAK SOM MU POVEDALA ZE PRECO NEPRISIEL DNU . A ON MI HOVORI ZE ON SI TO NEROBI ZE ON POTREBUJE CITY NA TO ABY MAL SEX ZO ZENOU A SEX MAME KAZDY DEN TEDA MOZNO NIEKEDY RAZ DO TYZDNA VYNECHAME TAK ALE CO KED TO PRISLO TAK CO UZ . ALE UZ JE V POHODE TERAZ HO TYM PODPICHUJEM ZE NABUDUCE ZAS SI BUDEM ROBIT DOBRE MOZE POZERAT CEZ ROLETY HIHIH
ja by som sa urcite pridal, nemam problem so svojim egom :))
LOL. Ja by som si dala sakra pozor, aby ma nikto neprichytil, ale ked uz, tak hnev by bola posledna normalna reakcia, co by som cakala.
je normalny? a on nemasturbuje, pochybujem...a ked uz tak sa mal pridat:)