prichytena pri masturbacii ;)))))))

Príspevok v téme: prichytena pri masturbacii ;)))))))
kraska122

minule sa mi stalo ze som dostala chut si to urobit a prichytil ma partner ktory prisiel z prace on sa nahneval ja som sa na tom dobre pobavila ze co sa nepridal co si o tom myslite aky mate na to nazor ja v pohode ved nech sa na mna pozrie ked chce ale keby bol doma tak by som si bola zasexovala a on bol nahnevany ze som mu mala zavolat do prace a povedat aby prisiel kedze ma pracu ktora by mu to dovolila ale mne sa nechcelo ist ani po telefon len tak raz dva a uz to bolo hihihi

Marr

Aj mňa prichytila manželka, už dávno.. len sa usmiala a nechala ma dokončiť sa.. Večer mi potom v posteli stiahla boxerky , položila na brucho maličký uterák a len ma tak hladkala.. chcela ma pri tom vidieť.. odvtedy mám pod vankúšom vždy pripravený čistý malý uteráčik.. žiadny problém..

kraska122

NO POZOR POZOR VED O TO IDE ONMI POVEDAL ZE MA VIDEL CEZ OKNO HIHI LEBO ZALUZIE BOLI OTOCENE OPACNYM SMEROM A ZE TO BOLO VIDIET TAK SOM MU POVEDALA ZE PRECO NEPRISIEL DNU . A ON MI HOVORI ZE ON SI TO NEROBI ZE ON POTREBUJE CITY NA TO ABY MAL SEX ZO ZENOU A SEX MAME KAZDY DEN TEDA MOZNO NIEKEDY RAZ DO TYZDNA VYNECHAME TAK ALE CO KED TO PRISLO TAK CO UZ . ALE UZ JE V POHODE TERAZ HO TYM PODPICHUJEM ZE NABUDUCE ZAS SI BUDEM ROBIT DOBRE MOZE POZERAT CEZ ROLETY HIHIH

vachna

LOL. Ja by som si dala sakra pozor, aby ma nikto neprichytil, ale ked uz, tak hnev by bola posledna normalna reakcia, co by som cakala.