PPP a alternatívna medicína

neries

chilli ..to su take veci kde sa nelieci liekmi a pristrojmi ale nejakymi ener.silamia vlnami ...ten cloveko co to robi musi mat ednoducho tento dar uz od narodenia to sa neda vystudovat ako napr medicina ...su na to kurzy no proste clovek to ja tak musi mat v sebe ..vie pomoct cloveku tym ze mu posiel aenergiu a odhana vsetko zle ..je to strelene viem ked je totakto napisane ale je to tak ....napr moze liecit ludi tym ze im prilozi ruky na miesto kde sa zhromazduje zla energia a takto ho lieci alebo on vacsinou citi to zle co mas v sebe ....a vie to odstranit

neries

alternativa ma pravdu musis naozaj chciet nielen akoze chcem ...a urcite mozu pomoct aj joga a podobna vseobecne uznavam takyto druh liecby

neries

romana...a skusila si psychotronika??treba vyskusat takeho o ktorom si pocula ze je naozaj dobry ...ja som to tak strasne chcela ja som amla zase anorexiu ....a v priebehu tyzdna co som bol raz an sedeni a raz na dialku ma liecila sa to obratilo uplne myslim ten moj pohlad na seba a hlavne k jedlu zmizol akysi blok ktory tam bol akvoli ktoremu mi nedovolilo prijimat potravu ale ja som uz naozaj bola na hranici vtedy to bola taka hranicna situacia vtedy sa uz musel stat zazrak

Alternativa

Pri PPP by som skor hladala alternativne formy podporujuce zdravie, ako alt. medicinu. Davnejsie som sa pytala nicka Janik /velky fanda akupunktury/, ci sa neda akupunkturou pomoct pri PPP. Nemal osobnu skusenost. Mne sa javi, ze treba posilnit v prvom rade psychiku a komplexne fungovanie organizmu. Urcite by som Vam pri PPP odporucila cvicenie jogy, tai-cchi. Tiez nemam s ucinkom tychto cviceni skusenost na PPP, ale su to uzasne stabilizatory energie, psychiky. Zaujimava je tzv. Bowenova masaz - je to vyslovene terapeuticka masaz a viem, ze su s nou dobre vysledky pri podpore liecby PPP. Ale najdolezitejsie je : MUSIS TY CHCIET, bez toho nic v zivote nejde. Prijemny podvecer vsetkym

romana

predsa bulímiu. Toho som sa najviac chcela popri aj iných zdravotných problémoch zbaviť. Ale pýtala sa ma, čo chcem ako prvé liečiť a čo ma najviac trápi. Tak preto ppp. Tiež som hrozne dúfala, verila, že toto je možno tá správna cesta. Dokonca som sa vždy tešila na sedenie. Ale postupom som zistila, že to je len akési manévrovanie... Neviem, možno sa mýlim, nechcem to zas nejak zatracovať, ale moja skúsenosť je taká. Hoci určite by som ešte vyskúšala nejakú alternatívnu liečbu, ale možno nie až tak finančne náročnú.

neries

noooa co sa ti pokusala vyliecit ??nato fakt reaguju ludia rozne ale urcite je to ucinne pretoze mne to zachranilo zivot..ide o urcity silny pocit ze fakt to chcem...je to take ze si to ani vrviet nemusis len to vnutorne tak strasne chces ..teda dostat sa z toho ..dodnes to moja rodina nazyva zazrakom ...hovorim o psychotronike

romana

ja som vyskúšala niečo ako Holistickú medicínu. Bola to nejaká pani, doktorka kibernetiky... Mala v rukách také paličky a vlastne upravovala /pohybom/ tok energie v mojom tele. Stálo ma to veľa, ale celkový efekt nulový. Skôr by som povedala, že to bolo len na ťahanie peňazí z vrecka. Je to moja skúsenosť, už by som tie peniaze investoval do niečoho reálnejšieho.