sex pocas menstruacneho cyklu!

Príspevok v téme: sex pocas menstruacneho cyklu!
marko-87

chcel by som sa vas opytat proste 2 veci na ktore by som potreboval!
1.moj priatel s jeho partnerkou maju sex aj pocas menstruacneho cyklu,a v prvych dvoch dnoch pusti spermiu do svojej priatelky!Moze sa ta baba otehotniet?
2.ze ci sa moze zena otehotniet tak ze pocas sexu nepouzivaju ochranu ale nepusti muz spermie do zeny?
Dufam ze mi viete odpovedat ne tie otazky!Vdaka

marko-87

drakenko
vtedy je vacia sanca ked sa ten styk stalo v poslednom dni a tam ta spermmia zstane a tak vlaste lebo spermia moze oplodnit zenu max do 3 dni

marko-87

Vcera som docital ze ked zena menstruuje vtedy kelsne otehotnenia na 10%,ale zavisi aj to odtoho ze vktory den sa to stalo!Ked na zaciatku vtedy by nemali vzniknut nijake komplikacie,ale to nie je iste!Zavisi to aj od typu zien!Ale som docital inac aj viacere nazory doktorov!Ked je dakto zvedavy nech zapise do google-u napriklad SEX POCAS MENSTRUACIE a su tam clanky z casopisov a aj ine uryvky

marfuška anjelik

Poznám prípad,že kamarátka otehotnela aj počas cyklu.Príroda sa často zachová nevyspytateľne. Ak si si istý,že sa spermie nedostali do priateľky,tak neotehotnie.Ale...ak je sex opakovaný,môže v tebe niečo zostať.Aj pri prvom raze už v tej kvapôčke lásky,ako sa to nazýva môže byť sperma.Ako tu už bolo napísané,ak je dieťa pre vás nemysliteľné,tak sa chovajte naozaj zodpovedne.Každý nechránený sex je rizikový.A plodné a neplodné dni by som za antikoncepciu ani nepočítala.Je to skôr len na také ukľudnenie nervov,keby sa stala taká menšia nehoda...

totka

ano, som si ista.. no napr. knihy s touto tematikou, na internete je vela odbornych clankov, alebo priatelka nech sa porozprava so svojim gynekologom/gynekologickou.. tu ziskas tarucene informacie..

marko-87

Totka a kde by som mohol nastudovat vsetky veci tykajuce sa sexu a a pocatia?A si si ista v tom ze ked je zena v menstruacii sa moze otehotniet ked sa do nej pusti spermia v prvych dvoch dnoch?

drakenko

Najistejšia je ochrana. Keď budeš chcieť pustiť, polož sám sebe otázku: "dokážem sa teraz postarať o dieťa?"

totka

ak chcete mat dieta, tak v tom pokracujte a ak nie, tak pouzivajte ochranu.. ak sa da aj viacnasobnu, kedze nic nie je 100%

marko-87

Preto sa pytam lebo ja s priatelkou nepuzivame ochranu,ale nezvykol som do nej pustat!Ale som pocul od kamarata ze on tak zvykol robit ze ked jeho priatelka dostane menzes v prvych 2 dnoch pusti do nej a uz to robi 6 mesiacov!Ja som to teraz vyskusal a sa trochu boji!Potrebujem radu