pred tyzdnom som mala s priatelom nechraneny sex, vzala som si escapelle, mentruaciu zatial nemam. vcera sme sa tiez milovali, ale uz s kondomom. no problem je ze kondom zostal vo mne a mi sme sa milovali bez kondomu na jeho penise, a nevieme ako dlho. kondom sme vybrali to je v poho. ale mozem byt z toho tehotna??
mozem byt tehotna, ak..??
naco si kupovat tehotensky test? radsej napisat 5 tem na net a spravit vsetkym nervy.. ano mozes byt tehotna
dianka asi ani nevie co su plodne dni ved vidis ze ona nema cas ani citat ziadne temy ona ma iba problem a pottrebuje poradit a nie ani o blbej antikoncepcii,lebo ta nieje dobra.
co tak si spravit tehotensky test?
ahojky agina. som si pocitala tie plodne dni a vyslo ze mi skoncili 12.3. takze teraz nemusim byt tehotna??ale nieje to na 100%, ze?:(
Dianka ak sa vam to stalo cez plodne dni, tak mozes byt tehotna nato-tata.
ako ja nemam cas citat tu temy.. mam problem a som cela aby mi niekto poradil, nie mi medzi riadkami napisal, ze som blba. dakujem velmi pekne. antikoncepcia nie je velmi dobra, ak si o tom ty nepocula...
mozes ak boli v kondome spermie a vyliali sa ti do posvy kludne mozes byt tehotna. o antokoncepcii si este nikdy nepocula? namiesto zakladania 4 tem denne na rovnaku temu si najdi cas na nete si najdes o tom info.