Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

poprosim (ne)odborný posudok mojej osobnosti...díky moc

Príspevok v téme: poprosim (ne)odborný posudok mojej osobnosti...díky moc
sickman

som tak odlišná ako iní, že sa cítim ako posledný outsider, a keď sa chcem začleniť medzi ostatných tak mi je to tak proti srsti, že sa radšej ešte viac stiahnem...nedokážem sa baviť ako ostatní, nedokážem žiť ako ostatní-bežne, baviť sa s priateľmi, na spoločenských akciách, nič také.. chcela by som byť na tom ako ten najbežnejší človek, byť ničím (to som aj teraz, ale teraz veľmi vyčnievam), chcem byť človekom z pásovej výroby...a vadím tým, že taká nie som, hlavne sama sebe a to je to najhoršie..áno chcem byť tuctová lebo je to takto strašné, preto som najradšej sama, lebo ma nikto nechápe, fakt nikto....ja sama sa neznesiem, vadím si, chcem sa začleniť ale keď vidím aká som, viem, že medzi ostatných nepatrím a musím byť sama, či už chcem alebo nie...a už som si na to tak zvykla, že už chcem...čo na tom, že ma niekto má rád, či dokonca miluje, keď vadím sama sebe?...keď som sa skúšala začleniť a nedarilo sa mi to, a nikto ma nebral ani takú, akou som sa snažila byť, ani takúto aká som, tak ma to fakt totálne odradilo..proste medzi ostatných nepatrím a koniec...všetka snaha márna...neznášam svoje ja, neznášam môj pohľad na všetko, v ničom nevidím zmysel, v ničom nevidím šťastie, nikomu neverím, som utiahnutá a rozpoltená, chcem pozornosť a keď ju mám, tak pred ňou utekám, bojím sa ľudí, bojím sa spoločnosti, klamstva, bojím sa všetkého a hlavne života, kde mám preboha hľadať šťastie keď mám v podstate všetko čo potrebujem, mám lásku, milujem, som milovaná, ale nemám dosť rada sama seba...? netvrdím, že som výnimočná, som len iná!!! aby si to niekto zle nevysvetlil...a nechutné je, že niektorí ľudia ma majú za úžasnú...robím polke známych psychologičku a vychvaľujú ma do nebies...robím to pre nich rada,mám z toho dobrý pocit a to mi celkom stačí....ale to sú niekoľkí ľudia..bežná spoločnosť, všetky vekové kategórie, ma majú za čudáka, pretože sa vyhýbam všetkému čo iní ľudia zámerne vyhľadávajú, vidím na sebe chyby aj tam kde ich iní nevidia a je to asi až chorobné...ak toto niekto dočítal do konca tak gratulujem, netuším, čo som tým chcela povedať, je to len ďalší krok bez cieľa..u mňa celkom bežný...no tak čo? som ok? potrebujem psychoša? alebo som len príliš veľký realista? a okrem toho ma bolí hrdlo...

-princezna-

ahoj sickman. Ja som PRESNE taka ista a snazim sa proti tomu bojovat. Prisla som na to, ze trpim socialnou fobiou, ale nasla som nieco comu velmi verim, ze mi pomoze. Ked chces daj mi mail a ja ti napisem nieco viac o tom. ...co by som za to dala keby som mala taku kamosku ako si ty. Verim ze by sme si rozumeli :) Velmi tuzim mat kamosov...ved aj mam nejakych tych, ale ked som pri nich necitim sa OK. Niekedy mam z ludi taky zly pocit, ze by som najradsej usla niekam, kde budem sama... NIkto to nechape... som cudna...cierna ovca rodiny ako vzdy...ale co uz ja som jednoducho taka. V poslednej dobe sa neuveritelne vyhybam spolocnosti a vsetkym akciam, kde by som mala byt s kamosmi. Nechem byt pri nich... Uz mi z toho sibe. Akoby som nepatrila do tohto sveta... NIekedy mam aj lepsie obdobie, ale aj tak sa vsetky tie tazke stavy opat vracaju :((

sedma007

to ze tvrdis, ze si ina, je iba obycajne povysovanie sa, NIE si iná, všetci su iní, kazdy je uplne iny a vsetci sa snazia zapadnut. Si taka aka si, tak sa s tym zmier. Uvedom si, co konkretne chces na sebe zmenit a snaz sa o to. Skutocnost je taka, ze chces byt ina, chces aby ti hovorili, ze si ina, vynimocna a aby ta za to mali radi. V prvom rade si uvedom, ze kolko ludi, tolko chuti, a ludia maju tendencie tych druhych skor neznasat, ci uz pre to , ze su horsi, a teda nimi pohrdaju, alebo preto, ze su lepsi, a preto im zavidia a ohovaraju ich. Ak chces mat rada sama seba, nespoliehaj sa na nazor ostatnych. Konaj vzdy podla svojho svedomia a sebe sa aj zodpovedaj. Nemysli na to, ci si pekna alebo skareda. Ak budes mysliet na to, ze si skareda, budes mat depky, ak budes mysliet na to ze si pekna, budes marnomyselna. Mysli na to, ze si dobry, hodnotny clovek, a snaz sa usmievat kazdy den, na seba, na ludi, na svet.

aniz

v podstate som taka ako ty a je to super .Nezaradim sa do kolektivu a som sebestredna:)vsade vedia kde som lebo ma pocut uz vraj pred krcmov moj smiech, jasim sa bavim a je mi super. s obcasnymi depresivnymi dnami.Robim psychologicku tiez kazdej depresivnej kamoske.Ani ma nikdy nenapadne sa zaclenit a tymovo robit.A som spokojna zo sebou.Hehe:))) to som napisla dobre egoisticky..a hovorim si no a co.Takto ti vlastne davam radu , ze no a co! si taka ak si! ak zas moc by ti to vadilo tak by si sa zmenila,lebo chces vedi ste pevnu volu mas,no a ked nemozes tak ne no a co.Ved ako by bol svet fadny keby smne boli vsedci z pasovej vyroby.nap ako vecina komercakov, uradnickov v oblekoch a neustalym zvonenim mobilu.Napisem este viac k tejto teme,len musim rozbit skrinu co ideme vyhodit.Dnes som videla dokument o einsteinovy,,absolutne sa nevedel zaclenit...si osobnost.(tie rysi su typicke pre vnutornu silu) no idem rozbijat.

oliverrrr

cim menej bude na tebe vidiet, ze s tebou hlube reci, daco robia, tym sebaistejsie budes posobit. a cim sebaistejsie clovek posobi, tym menej si ludia na neho dovoluju. ;)

oliverrrr

podla mna si znudena. sustred sa na to, co ta bavi, pln do bodky svoje povinnosti spojene so skolou (tipujem, ze si mladucka; ak sa mylim, tak kludne spojene s pracou), sustred sa na to, cim sa chces v buducnosti zaoberat a neopstane ti cas na to prehodnocovat, kto sa na teba diva a co si pritom mysli. koniec-koncov, na tom predsa vobec nazalezi. najvacsi respekt maju ludia, ktori maju v péčku, co si ostatni o nich myslia. ked mas vela volneho casu alebo potrebujes niecim zamestnat svoju hlavu, citaj knihy, ktore ta niekam posunu. ked pochopis, akym clovekom sa chces v zivote stat, usiluj sa popracovat na tych strankach, kde mas este nedostatky a rozvijat tie vlastnosti, ktore ti vyhovuju. to neznamena nebyt sama sebou; ale ak si od prirody povedzme rypavy typ , ale dostava ta to do neprijemnych situacii, skus pred tym, ako ta niekto vytoci, naratat do 5 a az potom zareagovat. to bol len priklad. o svojich dobrych i tienistych strankach vies najviac ty (aspon teda z nas - z tohoto fora). v kazdom pripade - ked nechces ist vecer chlastat do baru, tak nechod. ked nechces hulit, tak nehul. ked nechces sexovat do analu, hoci po tom tvoj frajer tuzi a vsetci vasi kamarati si to pochvaluju, tak to nerob. spravaj sa podla svojho a nenechaj sa zneistovat hlupymi poznamkami. ak ta niekto depta recami, ze si "ina", bud nereaguj a kasli na neho alebo zareaguj (sebaisto, razne, bez nervov) a kasli na neho.

mamca

Ja ti diagnózu stanovovať nebudem,nie som kompetentná..:)
Píšeš z môjho pohľadu dosť rozporuplné veci,ak si presvedčená o tom,že ti na názore druhých nezáleží,prečo tie otázky,prečo tvrdenia,že ťa chcú ľudia ignorovať?
Rozumovo,komunikačne si zdatná,to,ako píšeš,navodzuje dojem,že si nad ostatnými chybujúcimi,hľadáš a vidíš veľa chýb... Kde je pohľad na pekné veci,vlastnosti a udalosti?
Keď tak chceš ísť do hĺbky,namiesto rozoberania správneho a vhodného správania a vnímania skús si prebrať,aké sú tvoje pocity voči ostatným,aká je tvoja spontánnosť.
Nie som zástanca hrania divadielka,aby si sa začlenila.Z teba mám pocit,že ho teraz hráš sama pred sebou,aby si sa vyčlenila.Brániš sa tomu,aby si bola zranená odmietnutím,obrnila si svoju citlivú dušičku hradbou odmietania ostatných.
Spontánnosť,úsmev,radosť,plač... Nahovorila si si,že ich ovládneš.A veľmi sa o to snažíš.
Čoho sa tak bojíš zo strany ľudí,že ich odmietaš?
Čoho sa bojíš zo strany svojho ja,že si nevieš odpustiť "nedokonalosť"?

sickman

no je tu ešte niekto kto sa pokúsi stanoviť diagnózu, zakopať ma pod čiernu zem, vysmiať, povzbudiť? keď sa tu neobjaví odpoveď tak aj tak budem vedieť, že ste tu, ale že ma chcete len ignorovať... :D no uvidím :P ale rada si prečítam každý príspevok....

sickman

no moja smola je aj to, že moja mamina ma za toto odcudzuje a neraz mi to tak vykričala, že som sa z toho zbierala pár dní...ona nechápe, že ľudia sú rôzni a už vôbec nechápe moju povahu...pekné sny, aj tebe veľa šťastia!