Nahodou som si robila volnodostupny test a mam trochu zvyseny bilirubin v moci.Ako sa to da upravit?
Zvyseny bilirubin v moci, co s tym?
Dakujem este sa chcem spytat ci zvyseny bilirubin v moči a krvi je to iste?
Bilirubin znizuje aj potravinovy doplnok SAM-e, davka 2x200 mg.
Pretucnela ecen sa da odtucnit pravidelnum branim lecitinu(2-3 krat do tyzdna lyzica cisteho granilatu) alebo branim doplnku calcium-D glucarate(2x500 mg).
Na cistenie a regeneraciu pecene je protokol dr Berksona:
900 mg sylimarin
600 mg alfa lipoic acid
400 mcg selen
Dakujem za odpovede..ale ja som nemala zvyseny bilirubin v krvi ale v moči..Co s tym?
zvyseny bilirubin sa objavuje pri zltacke resp. chorej peceni, chod na vysetrenie
na tejto webke som naslo toto:
www.zdravie.sk
ale nechcem ta plasit, ani ti nahnat strach, najlepsie by si urobila, al by si zasla za lekarkou, nech ti urobi krvne testy, ja som mala zvyseny bilirubin v krvi, ale som mala aj zlte ocne bielka, preto mi obvodna dala vysetrit krv, nakoniec ma poslala na interne, kde mi urobili dalsie krvne testy a zistili mi steatozu, cize nahromadanie tukovych buniek v peceni, recept bol naozaj jednoduchy, jest viac zelenej zeleniny a ovocia, prestat jest vajicka, slaninku a mastne masko, vela ryb, do mesiaca som mala krvne testy bez bilirubinu, odvtedy verim, ze jedlo moze cloveka poslat na druhy svet, strava je velmi dolezita, je zakladom zdravia.