skusenosti s YADINE

evik18

tak Yadine maju byt vraj najlepsie na trhu co sa odraza v ich cene..ale ked to ma byt lepsie tak tie peniaze obetujem :-)

peetka

ja ich beriem a sama sa cudujem ked tu vsetko citam ze nemam ziadne z vedlajsich priznakov akurat mam pocit ze sa 1.mesiac prsia zvacsili co som nechcela:(a vobec nemam ziadnu depresiu ani zmeny nalad evidentne kazdy oganizmus je iny..

pravda je taká...

tak skús nejaké prírodné veci na ten menzes... ale ak ti vyhovujú depresie a migreny...pozor na vec!

emily102

lenže ja sa bez hak necítim ako normálna ..nemám menstruáciu a stoho mám tiež blbý pocit..čo ak nebudem môcť mať deti??....ja hak beriem len kvoli tomu a kvoli ochrane...

pravda je taká...

ja som bez hak bola normálna-silná-žena. po začatí užívania hak sa zo mna pomaly stával hypochonder a citlivka, a to nie som ja!!!!!

jaja

pozor na hak a depresie- podla mna neexistuje ZIADNA co ich nevyvoláva, a ked je človek na to náchylný, tak by som mala fakt obavy... ja sa z nich dostávam 3 mesiac po vysadení hak!

emily102

ahojte...ja momentálne teraz tiež prechádzam na yadine..lebo pred tým som mala Microginon tú som vysadila kvoli depresiám a migrénam..som dosť psychycky labilná tak ATC mi k tomu veľmi neprospieva...len ja ATC brať musím lebo bez nich nemám menstruáciu a s iým typom ochrany mi to nevyhovuje...myslíte že Yadine vplýva na psychyku??

pravda je taká...

no tieto bežné nežiadúce účinky hak-ziadna chut na sex, opakovane mykozy, a depresie vedia aj na pekne dlho po vysadení znepríjemnovať život... usiko dobrá volba, ja som spravila to isté...

usiko

brala som zadine, nemala som ziadne negativa, iba:- ziadna chut na sex, opakovane mykozy, a depresie...ale to mate asi vsetky, ze? len to nikto nepovazuje za dolezite. ja som Yadine tiez obhajovala, ked som ho brala, ale akonahle som prestala, bolo mi jasne, ze nijaku HAK uz brat nebudem, lebo sex teraz bez nej je konecne nieco,. o co je stat...a co ma konecne tesi...a o toto som sa ochudobnovala 11 rokov....