Chcem vediet, ako davaju muzi svojim priatelkam najavo, ze je ta vyvolena a chce s nou stravit zbytok svojho zivota? Mam cakat pokial ma nepoziada o ruku a az vtedy si byt ista alebo to davate najavo aj nejako inak?
Mysli to so mnou vazne?
no lol, sme na tom podobne..mne tiez priatel povedal zeby uz chcel babo...a ze by sme sa mali uz o to snazit...ked som sa ho spytala, ze ci uz je na to pripraven, tak mi povedal, ze ano
ja tiez cakaaaam, cakaaam a NIC! ale povedala som, ze tehotna sa vydavat nebudem - aby nikto nemohol povedat, ze z povinnosti, tak mi drahy povedal, ze kym urobime drobceka, dovtedy to pride. tak vyckavam... ;) a kedze uz aj medzi recou sem-tam spomenie, ci by sme si malinkeho Duska nespravili, tak duuufam, ze coskoro.
seddma007,to sa ti teda podarilo,uplne si ma rozosmiala,ked si spomeniem na mojich ženatých kamarátov a mojho manžela,už sa teším ako mu to poviem ked sa vráti z práce,ale si to vystihla hlavné tí zakomplexovaný.prenááááááááááááádherný výrok.pa
:)))))) ked budes cakat tak sa nedockas....ak je normalny :)) nepoznam chlapa co sa dobrovolne ozeni, az na zakomplexovanych