HYPERAKTIVITA

shalvia

pre tvoje dievčatko by som odporučila uvoľňujúci kúpeľ, s harmančekom a levanduľou, ak chceš vedieť tak mi napíš na môj mail shalvia40@azet.sk

kata kolenicova

Tvojmu dietatu chyba dolezity prvok a tym je Kalcium. Neutekaj hned do lekarne, kalcium z lekarne a obchodov ma nizku vstrebatelnost a je chemicke - kristalicke. Viem o inom. Ozvi sa mi na moju mailovu adresu.

pink bubble

Ahoj,
treba si v prvom rade uvedomit ze kazdy problem sa da riesit.
akakolvek choroba pochadza najskor z duse.
strucne ti radim vyhladat kineziologicku.
V tejto oblasti aj s detmi sa daju robit neuveritelne zazraky.
Sama som to videla prave na detoch,mnozstvo problemov pochadza z prenatalneho obdobia alebo su karmicke,no i taketo sa daju krasne liecit.
Mozno by si mohla ist najskor k nej sama,vie ti zistit aj veci ohladom tvojho dietata,a potom to adekvatne riesit.
Vyber si ale kvalitneho kineziologa,treba si uvedomit ze terapeut lieci tvoju dusu a odovzdava ti mnohe zo seba.
Ak si nejakeho vyberies najskor sa s nim porozpravaj a ked bude mat predsudky akehokolvek druhu radsej sa poobzeraj po druhom.
Ver ale ze vysledok bude ohromujuci.Neolutujes.

karen

Hyperaktivita je oveľa vážnejšia a nedá sa zvládnuť krúžkami a to hlavne preto, že ani tam nemajú trpezlivosť na hypermob. deti,a ani samé deti nevydržia dlhšie pri rovnakej činnosti.Neviem si predstaviť hypermob. dieťa ako sedí a učí sa slovíčka,ale na mieste sú pohybové športy. V prvom rade je dôležitá s týmito deťmi nekonečná konverzácia, jednotný prístup nielen oboch rodičov, ale celej rodiny.Nebazírovať na maličkostiach a hlavne spolupracovať s učiteľkami, čo vždy nie ja jednoduché a nehambiť sa navštíviť psychológa.

evelyn

biolog.doplnky ťanši majú preparáty práve na utlmenie hyperaktivity, sú na prír. báze a su vyvinuté práve pre živšie detičky.Sú bezpečné.

Anka902

moja dcera bola tiez v detstve velmi hyperaktivna a je to vlastne dobre lebo aj skolu zvladne bez problemov len to treba mat pod kontrolou,davala som ju na rozne kruzky,hrala futbal, dokonca ako stvor. alebo 5-rocna chodila cez prazdniny na kurz anglictiny a bola tam chvilu spokojna v skole zas aj napriek jej protestom sa najprv zacala ucit anglictinu o rok nemcinu a dalsi fancuzstinu verte ci nie je dobre mat taketo dieta dnes je dospela a spominame na jej vylomeniny s usmevom.

pišta

Hyperkativita deti moze byt aj dosledkom prilis vela - sladkosti. Znie to tak nepravdepodbne, ale skryva sa za tym normalna fyziologia nasho fungovania.
Cukor, glukoza, je potrava buniek a mozgu zvlast. Mozog je vlastne z prvych "miest", kam glukoza smeruje. Ked je jej vela, mozgova cinnost je zvysena, co sa premieta do nadmerneho pohybu, celkoveho nekludu, u deti aj nesposlusnosti a inych nam, rodicom, nezelanych prejavov.
Cokolady, keksy, malinovky, cukriky, kolaciky, cajiky, tycinky, koly, buchticky, kompoty, lekvar...ajajaj, vela, vela lakadiel...:).
Nie je znizenie ich prijmu riesenim, aspon ciastocnym, aj pre vas?

damaxy

ja som mala syna teraz je už pomaly dospelý,stále sme mali nejakú činnost,chodil do výtvarnej,modelovanie,lepenie papierových modelov,futbal sport,najhoršie bolo,ked to spoznal a mal nejaké výsledky hladal vždy niečo nové.Chce to len trpezlivost zamestnat a poradím ked pojde do školy dobre bude aj nejaký papier od psychologa.lebo ten náš mal poznámky v žiackej knižke,takmer každý den.Psycholog dal papier a bolo dobre.Ako hovorím sa to utriaslo trochu ale aktívny je stále len si to dokáže režírovat sám.

majas

ja mám 8,5 ročného syna, tiež je v kuse v pohybe, keď bol mladší skúšala som aj homeopatiká, aj rôzne kvapky na rastlinnej báze, ale vôbec to nepomáhalo, a zas nemôžeš ju takto "umelo" tlmiť, ona si dá na seba pozor, každý má v sebe nejaký pud sebazáchovy, musíš ju zamestnávať, a neboj určite sa to nejako zlepší