Mam hrozny strach,ze mozem byt tehotna.S priatelom sme sa skusali milovat,ale nebol cely vo mne,lebo to bolelo,tak sme stale prestali a potom zase do mna trosku vosiel a zase prestal.Beriem antikoncepciu,ale aj tak sa bojim.Neurobil sa do mna,ani nemal predcasny vyron ani nic take.Potom som ho dokoncila rukou,trvalo mi to asi pol hodinu,kym bol.
Mozem byt tehotna?Strasne sa bojim a rozmyslam nad interrupciou.
Som krava,robit nieco take bez kondomu.Nikdy viac,chcem zomriet.
Hrozne sa bojim a nemyslim na nic ine
Lebo som uzila v ten den antibiotikum,1 tabletku.
Co blbnes?Zomriet koli sexu?Ja by som chcel skor zomriet pri nom.Kazdy mal tazke zaciatky.Ale ked je to tak,ako pises,nemusis sa absolutne bat.A este ked beries antik.,tak je to ok.Ja som mal strach,ked som sa po prvom vyrone neumyl a sexovali sme veselo dalej.Partnerke vtedy 3tyzdne meskali.Vtedy som mal 18 a skoro som tiez umrel,ale od strachu.Potom uz uzivala antik.Takze hlavu hore a neboj sa.Je to vpohode.
Pockat na prvu menstruaciu?A ak ju dostanem?Kazdy tu pise aj ked dostanes menstruaciu si tehotna.Uz mi z tychto tem tu sibe,mozes otehotniet ked sa na Teba vystrieka,ked Ta prstuje,mozes byt tehotna aj ked budes mat 3 mesiace menstruaciu.Som zmatena.Mozem otehotniet aj 2 dni po menstruacii?Beriem HAK takze ju mam pravidelne,je vtedy sanca otehotniet,myslim tie 2 dni po menstruacii.
čoho sa bojíš moja- ved máš 150% ochranu...:-)
ahoj, podla mna sa nemas coho bat, dnesne antikoncepcie su kvalitne, aj ked nie vzdy je tam 100percentna istota, ale urcite nestresuj.....pockaj na prvu menstruaciu a potom uvidis, ak sa nedostavi, chod k doktorovi alebo si kup tehotensky test a budes si na cistom