Mam hrozny strach,ze mozem byt tehotna.S priatelom sme sa skusali milovat,ale nebol cely vo mne,lebo to bolelo,tak sme stale prestali a potom zase do mna trosku vosiel a zase prestal.Beriem antikoncepciu,ale aj tak sa bojim.Neurobil sa do mna,ani nemal predcasny vyron ani nic take.Potom som ho dokoncila rukou,trvalo mi to asi pol hodinu,kym bol.
Mozem byt tehotna?Strasne sa bojim a rozmyslam nad interrupciou.
Som krava,robit nieco take bez kondomu.Nikdy viac,chcem zomriet.
Hrozne sa bojim a nemyslim na nic ine
bazalka ja viem,ale aj tak sa bojim.Ked uz nemam verit ani na menstruaciu,ani na tehotensky test a vraj ani gynekolog nemusi hned odhalit tehotenstvo.Tak to uz nechapem a trapi ma to.
Nie som padnuta na hlavu,len sa bojim.Pockam do menstruacie a asi pojdem potom ku gynekologicke.
Zomriem od strachu,bojim sa,ze ta 1 tabletka mohla hned znizit ucinnost antikoncepcie.Nespim,nahovaram si,ze uz urcite som,bojim sa,rozmyslam co dalej a nedokazem sa na nic sustredit.
neviemcorobit..pisala si tu uz pod nickom bojazliva...tak co zasa stresujes...vsak precitaj zasa tie prispevky a spamataj sa .....
Este ti daco napisem.My s manzelkou nepouzivame ziadnu antikoncepciu.Mame dve deti a obe planovane.Vzdy to klaplo na prvy sup.Pri milovani ho vzdy na konci len vytiahnem a spravim sa mimo.Hocikedy je to v poslednej chvili.A funguje to uz niekolko rokov.Keby si mala otehotniet z toho,co si pisala,tak ja by som mal uz minimalne 10 deti,ak nie viac
Sorry..ale co si uz s prepacenim padnuta na hlavu?...Po hentom vsetkom co si napisala?
jaja kolko mas rokov?Aj ja som si vzdy myslela,ze otehotnies len ak sa priatel do Teba urobi alebo ho nestihne vytiahnut a nieco do Teba predsa vojde.A vzdy som si myslela,ze ak dievca dostane menstruaciu,tak nie je tehotne.Ale toto forum uplne pretocilo moje poznatky a mam pocit,ze vsetko co som si myslela je zle.
Menstruaciu mam dostat az o 15-16 dni,tak dovtedy strachom zomriem.
Ja uz som zufala,vie o tom aj mamka,lebo si vsetko hovorime a povedala mi,ze sa nemam coho bat,ale ja kazdy den myslim len na to.
na tie antibiotiká sa spýtajte lekára, ked vám ich predpisuje... ja som mala také 3 druhy, ked som bola chorá, čo neznižovali účinok hak(bolo to aj odskúšané)- pýtala som sa vždy, už sa smial, isto si myslel že taká chorá a myslí len na sex:-))))
myslím že hak ti pôsobí na psychiku už - si precitlivelá, ale v začiatkoch je to normal asi, ja som sa tiež bála ako ohňa, ked som začínala sex...a otehotnieš, ked sa vystrieka do teba, a spermie sa dostanú ku krčku maternice, 1 a oplodní tvoje vajíčko. ostatné možnosti otehotnenia sú málo pravdepodobné...