Vyskusali ste balzam na pery DUCRAY alebo Dolivu? alebo niejaku inu kvalitenjsiu znacku (LaRoche, Vichy ... ) hlavne aby nezanchavalo biele stopy.. mam sklon k rozpraskanym peram preto potrebujem najlepsiu starostlivost. PORADTE prosim ..dakujem
PORADTE balzam na pery ???
ja mam dva - jeden je okrem toho ze je balzam na pery aj krem na vsetko = hojivy zazrak od Oriflame a druhy tip, koli lepsiemu nanasaniu je novy Lip Spa od Oriflame a ma aj ochranny faktor. viac o nich najdete na my.oriflame.sk
vravim do troch dni je prec, vyskusane a potvrdilo mi to uz par ludi, a od akej firmy si ho mala???
neda sa kupit v maloobchodnej sieti iba cez katalogy
great,
herpesy za 3 dni fuc? to urcire, mala som ten balzam a herpes som mala dvakrat az 8 az 10 dni....
great a kde ho možno kúpiť v drogérii či lekárni?
tavomodre pripadne medove labello je fakt super....nezanachava stopy a dlho vydrzi
ja mam balzam na pery , taky nejaky za 15 korun a je fantasticky...este aj kokosovy olej je fajn...
Vrelo odporúčam hydratačné labello, také bledomodré. je fakt skwelé.mne welmi pomohlo, už mam 4-té =D
a nezanechava take biele stopy na perach:)))
ja odporucam jednoznacne BEBE Young Care od Johnson and Johnson.j mavam stale popraskane pery..ci je to zima, alebo leto..a tento balzam mi jediny naozaj pomaha... tazko sa vsak zhana...nasla som ho iba v DMku..aj to bola akcia..ked som si kupila jeden vyrobok, dostala som to ako darcek...(ak niekto vie, kde to predavaju pls napiste:)))