Ludia potrebujem poradit.Priatelka mi navrhla sex v trojke.Bojim sa toho ze ak by sa knam pridala nejaka zena tak by mi to hned pri prvej hadke vycitala.o mam robit.A ak ste to niekto skusali ako to dopadlo?DIK
Sex v trojke alebo nie
ked ti priatelka navrhla sex v trojke tak na nu mozes rovno zabudnut, lebo chce ineho a nie teba
tato tema by sa mala asi premenovat:))))
ja sa pridavam..aj podla mna je to super ze cakas..nebudes urcite lutovat:)je len malo takych super chalanov co maju taky nazor ako ty..drzim prsteky nech sa ti dari cakat dalej :)
Stanley musim ti napisat ,ze je to super.len si odloz prve milovanie pre tu pravu .moj partner to tak urobil a som mu za to vdacna je to to najkrajsie co mi mohol dat.....cenim si to.Zial z mojej strany to tak nebolo a lutujem s nim milovanie je to najkrajsie zo vsetkych a nepotreboval skusenosti....mne osobne boli nanic.Sme spolu 3roky a mal 22 ked to bolo prvy krat.
ehh ja sa pohybujem v kolektive kde su vsetci starsi a vacsina su v tom este "teliatka" :p takze ani moc nezaostavam :D
a aj keby.. nevadi mi to bo vo vsetkom som odlisny od ostatnych ..
obdivujem ta,uz malo chalanov caka na lasku aby prislo o panenstvo,pretoze v takom veku su chlapci dost nadrzani:),alebo len nechcu zaostavat za svojimi kamosmi,co je podla mna dost velka blbost tak nech ti tvoje presvedcenie vydrzi...
17
musis najpr vyskusat sex potom ta budu lakat aj ine veci..a kolkomas rokov
o par rokov ked ma to uz zacne nudit zmenim nazor .. teraz urco nie