materske mlieko

hrtdzer

Podla mna, by bolo najlepsie, ak by si dietatu dala vysetrit mozog. Tak, by si zistila, ci sa nieco stalo, a ak ano, doktori by mohli dat dietatu lieky, ktore by podporili rast novych mozgovych buniek, a tym by sa dalo zabranit neskorsej katastrofe. Vies, choroba sa prejavi hlavne vtedy, ak sa dieta dostane do stresovej situacie, a tie sa vyskytujú az v skolskom veku, takze teraz to nemozes zistit jedine vysetrením.

eviak

lola podla toho kolko si pila.. ale ked deti kt. matky boli pocas tehotenstva na drogach su normalne, nevidela by som v tom az taku tragediu.. ale blbost si urobila, to nepochybne

...

jaj, sa spamataj, nepanikar, nic az take strasne sa nedeje. ak sa to neprejavilo doteraz, tak pochybujem ze neskor ano.

lola01

jA SA NEUPOKOJUJEM,LEN SI MYSLIM,ZE ASPON NEJAKE ZNAMKY MOJHO ZLEHO KONANIA BY SA NA NICH PREUKAZALI UZ TERAZ.A ZATIAL SOM NIC NEBADALA.VIEM,ZE SOM UROBILA STRASNU CHYBU.

jaj

To len teraz sa neprejavilo, uvideš problemy sa objavia bud v školskom veku, alebo v puberte. Nechci to zažit, čo sa bude diať!!!
Určite to bude mať následky, zbytočne sa upokojuješ!!!

lola01

Viem,ze som sprosta koza,ale to uz spet nevezmem.zatial su deti v pohode a su sikovne.Ziadne znamky toho zleho,co som im dala.

eviak

kadmos, kojit co najdlhsie je fakt dobre, ale chodievat nakrmit svojho prvacika do skoly cez prestavku by bolo asi divne.. dokedy sa tvori mlieko by som povedala