Pred týždňom sme kúpili nový kočík, ktorý sme ihneď po vybalení vetrali, dokonca i cez víkend na slniečku aby vytiahlo ten nepríjemný zápach novoty, no nepomohlo to. Nemáte nejaký spôsob, ako sa zápachu zbaviť ? Bojím sa, že až sa bábo narodí a bude v kočíku, môžu nastať nejaké zdravotné problémy, kvôli tomu zápachu. Neviem, či nemám niektoré časti, kt. sú demontované oprať, no bojím sa, pretože niekde sú tvrdené (na okrajoch ... ) takže sa bojím, až sa mi nerozídu ...
"vôňa" novoty
wiwi, v obchode bol už rozložený, no my sme ho brali ešte len v demonte, takže sme ho vyberali z obalu a skladali až doma. Tak cez obal sa to nejako cítiť asi ani nedá ...
A to si ho necitila v obchode? Ja mam vyborny cuch, tak urcite by som nekupila kocik, co vodia "za novotou", nejde o to, ze na tom dieta lezi, ale o to, aby to necuchalo...Nechaj ho na balkone a rozloz to, co sa da, hadam sa vyvetra. Ked si uz na to neprisla v obchode, tak sa tam vrat a spytaj sa, co s tym...
ja som teraz citala v novom case pre zeny,ze koberec sa da vycistit sodou bikarbonou a ,ze aj pohlcuje pachy tak to skus aj na kocik...posyp ho sodou bikarbonou nechaj 5-10min.stat a povysavaj to...ja sa chystam skusit toto na koberec ako to bolo radene tak som zvedava ci fakt je take ucinne na vycistenie...
ved do toho kocika aj tak este vlozis deku alebo inu podlozku nie?babatko nebude priamo v kontakte s potaom vnutrajsku.urcite by som novy kocik neprala ani nestriekala vselijakymi antibakterialnymi somarinami a cpavkami,amoniakmi a neviemcim este.Skus vsetky casti iba rozlozit a uvidis ze sa to samo vyvetra,prip.skus tu octovu vodu,je to pre babo najmenej skodlive.
jajka, u číňanov ?? . )) pre prvé bábätko, to určite nie !! ale na pobavenie je to dobré : ))
dufam ze ste ho nekupovali u cinanov
suzis, už mi nezostáva asi nič iné, len aby sa mi to podarilo navliecť späť tak, ako to bolo : )).
skus sa spytat v drogerii na nejaky sprej co prekryva pacha a ma aj antibakterialny ucinok, ja take rozprasovace pouzivam, ale neviem ako sa volaju na Slovensku