ahojte chcel by som sa spytat-mal som anginu a kasel,uzivam antibiotikum penbene uz tyzden ale stale mam zvysenu teplotu tak 37.je to normalne?a sem tam este stale kaslem
teplota
Ja mam dost podobny problem. Mala som zapal hrdla. Uzivam ATB Penbene uz 9 den - zajtra s liecbou koncim. Vzdy navecer mi vsak vybehne teplota - max. 37,4. Moja lekarka povedala, ze je to este vramci liecenia. Zevraj by to malo skoncit douzivanim ATB. Ja sa vsak uz citim dobre. Hrdlo mam sice stale prekrvene, no uz neboli. Ak mi to vraj do piatka neprejde, potom sa uvidi co dalej (odber, rontgen). Takato zvysena teplota sa so mnou vlecie uz 5 den. Co si myslite? Je to spravny postup? Je mozne mat este stale zvysenu teplotu? Mam totiz pred menstruaciou, tak neviem, ci by ta teplota nemohla byt sposobena prave tymto...
opravim ta, sice aj ja som si myslela ze 37 je uz teplota, podla lekarov je to normalna bezna teplota orgynizmu, 37 vraj mozes mat aj v lete a vobec si to neuvedomujes, a preto teraz ked si castejsie merias teplotu sa ti zda ze este niesi v "norme" ... 37 je normalka, i ked povacsine je i nizsia ...ale vtedy sa vraj ani nemaju brat lieky na znizenie teploty ... iba od 38 ...takze len tolko..papy
no malo by,ale hrať zápas po chorobe-to nie je dobrý nápad,pretože telo je ešte oslabené a sám vravíš,že máš ešte zvýšenú teplotu...ja by som sa ešte doliečila a nikam nechodila,pretože ti to môže len uškodiť
jasné..je to normálne..kašeľ len tak rýchlo nevymizne...a s tou teplotou-keby to pretrvávalo dlhšie,tak by som si šla dať zobrať krv a spraviť výter z hrdla..avšak 37 to nie je koniec sveta-skôr to bude kvôli tej prekonanej teplote