pochybnost-pomozte

Príspevok v téme: pochybnost-pomozte
888

Tak moj problem spociva v tom,ze mam priatelku s ktorou uz chodim viac ako rok a nastal tento problem.Predtym bolo vsetko ok a vraveli sme si ze lubim ta a podobne ale teraz po rozhovore mi povedala ze nevie ci to co citi je laska,ale ze ma ma veeelmi rada a chce so mnou ostat.ked som sa jej opytal ci ma ma menej rada ako predtym tak povedala ze rovnako a mozno aj viac.poradte mi vsetci ze co mam vlastne teraz robit.ja ju strasne velmi lubim a zalezi mi na nej a taktiez chcem s nou ostat ale neviem co s tym.prosim vas o rady.dakujem

jaja

sama nevie, čo presne cíti,alebo vie, ale nevie ti to povedať. ked chcete byť spolu, tak budte , a uvidíte časom...

888

No ja ju strasne moc lubim a po rozhovore sme dosli k tomu ze ostavame spolu,len ja velmi chcem aby lubila aj ona mna pretoze ked davas tak chces aj dostavat.stale nad tym rozmyslam ci mam s nou ostata alebo nie.

bubina

no ja som s priatelom uz pomaly dva roky a po pol roku u nas nastalo to, ze sa mi priznal ze nevie ci ma lubi a podobne, proste to bolo priserne, a co dalej? po tyzdni sa mi ozval ze sa chce vratit ku mne, ja som si vsak nebola ista tym ze to je naozaj ved co keby take spravil zasa? tak som mu povedala ze je koniec, nevideli sme sa jeden mesiac, dost som trpela lebo som ho milovala no a po mesiaci sme sa stretli a zistili ze sa milujeme ze to nie je iba taky osial ale skutocnost, vtedy sa dokonca az rozplakal ako ma miluje proste cele to bolo dost citove.. a doteraz sme spolu klopklop:)

markétka

neboj...ked dievca povie,ze nevie ci to co citi je laska,tak je to uplne normalne...aj ja sem tam premyslam co milujem svojho priatela a niekedy sa mi zda ze nie,ale uz som prisla na to,ze neviem bez neho byt...a to asi je laska aj ked ne taka jak vo filmoch...preto to mozno je aj u tvojej priatelky nejak tak...