važny stav a ako to zastavit

Príspevok v téme: važny stav a ako to zastavit
TZ1

byl sem na ekg,rtg,a ultra zvuk a nič tak ja nevime čo potom je to zimnica teplota 34,4 hnačky neviem fakt,čo mám skusit abych zvišil svoji vnutornu teplotu na normal?skušal sem všetko možny pijem čaje teple,horucy kupel rozcvička a nič ja neviem čo mám delat,sem natom špatne doctory odporučily studeny obklady ale mám zimnicu už 2 tyždne,ako to nahle začne bolet začne byt aktivny zimnica cely se trasiem zastavte to dagdo,aj si mne chcely nechat v cetralnem prijmu ale maly plno teplota 34,4 +hnačky,pocit na vracanie ako to zastavím?

71gloria

Tiež si myslím,že lipový čaj a ešte vhodnejší by mohol byť čaj z yzopu lekárskeho- pľúcne infekcie- na doliečenie.

zuzicka18

Pi lipovy caj a tablety Ginko prim na prekrvenie, mne to pomohlo ja ked som chora mam anginu alebo virozu teplota klesne pod 34 a mam zimnice, horucky nemavam.

radca

Znizena teplota moze byt sposobena vycerpanim nadladvin (kortikoidne hormony) silnym stresom (Addisonova choroba), infekciou TBC a pod. Skus ovela viac solit a kup si lekoricu.

RNG

Hypotermia je nasledok alebo otrav alebo silnych toxickych zatazeni z criev(salmonela, escheria colii..,.)
To by sedelo aj s hnackami.
Ak je to z toho, odporucil by som precistenie criev Psylliom zmiesanym s collostrom(lyzica psylia, lyzica suseneho collostra.
Po hodine dat jablko s niekolkymi kapsulami probiotik. Po 6 hodinach zopakovat.
Pit hodne teplej vody alebo sportovych drinkov s mineralmi(Gatorade) na predidenie dehydratacie.
Pripadne mozes zobrat aj pre istotu 30 kvapiek GSE do pol litra vody/caju denne neskor na dorazenie zvyskov parazitnych bakterii v crevach.Pi postupne od rana do piatej. Ber probiotika aspon tyzden kazdodenne, pre istotu, tesne pred spankom s jablkom, aby sa cez noc mohli rozmnozit.

????????

zvlastne, lebo ked mas infekciu, tak teplota je vzdy zvysena alebo vysoka.normalna teplota sa pohybuje okolo 36 stupnov, 34,4 je ozaj nizka, to ti namerali v nemocnici?aku stravu jedavas??nepresiel si na inu.ak sa clovek stravuje prevazne zeleninou, ta neobsahuje zdroje energie atelo si ju nevie vyrobit a teda si nevie vyrobit ani teplo.

TZ1

Pil sem čaje ale horke bez cukru tak ako vždy,jedol sem jablka moje naj ovoce a čo sposobuje + zimnicu a triašku a teplotu 34,4?