zalezi vam velmi natom aby boli prsia pevne?velmi to vadi ak sa trochu viac "trepu"?:)
Zalezi vam natom aby boli prsia pevne?
Hmm, to mi pripomona zivot alkoholikov, ti NEMAJU ZIADNY PROBLEM, staci im par eur denne a su v siendom nebi (vidim to kazdy den, chodim do/okolo krcmi casto)..
proste ,t oje take super risenie ak sa plan A,B,C,D,E.. nepodari :D
a ako vidim tak toto je dost podobne riesenie, cely den a zivot mysliet na co ci mam alebo nemam nieco pevne :D i ked to je asi financne narocnejsie...
lahky to zivot :P
jezisi to sa fakt neiktori ludia nevdeia zamysliet nad tym, ze su aj podstatnejsie veci v zivote ako taketo p*coviny??ja uz nemam slov...sa zamyslite babenky fiflenky ze su aj podstatnejsie veci ako su vasa vagina, kozy a make-up a pod...
čurať bol asi 4x ...lebo prvý bol niekedy večer okolo 10tej a druhý niekedy ráno o 8mej
Blondynka, bol curat medzi tymi dvoma kolami bez kondomu? sprcha nic nevyriesi, ak nebol spermie sa do teba pri tom druhom kole mohli dostat, nahoda je blbec, nabudce odporucam sa zodpovedne chranit, ked dieta nechcete
Chcela by som sa opýtať, či by som mohla otehotnieť, ak sme mali s partnerom styk bez kondomu, ale pred tým ako sa urobil asi 3minúty skôr ho vytiahol, potom som sa šla ja aj on osprchovať, a druhý krát po nechránenom styku, tiež ho vytiahol skôr ako sa urobil, takže nič nešlo do mňa a potom sme používali už kondom celý čas
Mne na tom nezáleží. Frajerka má celkom slušné prsia, niesu úplne pevné, ale to znamená, že sa s nimi dá lepšie hrať a sú také príjemné, mäkké :P:P:P
mne to nevadi vobec
a este som zabudol na podstatu otazky...:DDD mne osobne nevadia trocha trepajuce sa prsia...su pekne tak ci tak...:-)))
no jo,ja mam 17 a moja priatelka ma prsia pevne...:D