opustili ste niekedy priatela(ku) kvoli niekomu inemu? a s nim zacali nasledne novy vztah? ako to dopadlo?
stare za nove
a este ak sa smiem spytat.ked ste sa rozhodli pre toho druheho,tak ako ste to oznamili tomu svojmu? jednoducho,ze ste si nasli ineho,alebo ste pouzili inu vyhovorku?dakujem vam
podla mna ked človek príde na to čo chce, a fakt mu na tom 2 človeku záleží+ľúbi, tak nepotrebuje podvádzať a problémy chce riešiť inak...takže dá sa z toho "vyrásť", verím...:-))
dá sa aj tak. no to druhé je lepšie a charakternejšie... a mne sa nedalo s ním skôr rozísť, ako sa vráti zo zahraničia:-) ale to už bolo dávno... teraz neuznávam podvody, bol by to koniec...
Preboha holky sak budte troska charakterne. To sa neviete najskor rozist a az potom si zacat s tym druhym, miesto toho aby ste toho sucasneho podvadzali? Je to podla mna ubohe.
a ked začneš podvádzať, tak je to začiatok konca vzťahu, hovorím z vlastných skúseností, teraz som verná 1,5 roka... už v tom mám jasno!
naposleddy- s tým druhým som bola 1,5 mesiaca na zbere, tak som sa tak zaľúbila, že som nemala na výbeer:-))) a sme spolu 1,5 roka, zatial.. počúvaj svoje srdce, to je naj, čo môžeš robiť... žiadna ľútosť!
jaja:fuuuu,aj ja som ho zacala podvadzat,ale akosi ma ani to svedomie nehryzie.neviem preco.joj,keby sa tak dalo s oboma naraz chodit:)ty si toho druheho poznala ako dlho,ked si si vybrala jeho?
to poznám, ja som s prvou veľkou láskou vydržala 3,5 roka, z toho min 2 roky bol preč (vojna, brigády), začala som ho podvádzať, lebo mi chýbala jeho prítomnosť, a takto to skončilo... dlho to trvalo,kým som sa z neho dostala, ael nebol to vyrovnaný vzťah, skôr taký detský, môžem úprimne povedať že ak som v živote ľúbila, tak to bolo vtedy a teraz:-)) ale ako píšeš ty- tak svojho ani veľmi neľúbiš, ked chceš druhého... tak chod za 2, ten tvoj sa z toho časom dostane... bo to nemá zmysel bez vzájomnej lásky...
jaja:to preto nie,ze nechcem byt sama.to vobec nie.len ked ja som taka hlupucka a mam prvy vaznejsi vztah co trva 1,5 roka a ten moj ma tak strasne miluje,ze mi je luto mu povedat,ze chcem druheho.a aj sa bojim,ze uz to s nikym nebude take krasne,ako s tymto.pretoze toto je moja prva velka laska!
zuzana- to musíš byť na 100% rozhodnutá, že chceš toho 2 a toho predtým nie, z nejakých dôvodov... potom to bude stáť za risk. ak si s nimi len preto, aby si nebola sama, tak to sa rovno na to vykašli...