mam problem,milujem sex, a oral ma u mna obzvlast vyznamne miesto. rada robim mojho priatela ustami,a le on mna nerad. problem nie je v hygiene. uz ma omrzelo prosit ho o to, a on ma aj napriek tomu niekedy odmietne....poradte, ako na neho, aby mi to robil castejsie?nechcem ho vymenit, lubim ho, ale chyba mi to a som z toho zufala....dik
ako ho dokopat k oralnemu sexu??
no zuzana! chvaaalim napad ! :) ..s tymto sice nemam problem ale vo vsetkych ostatnych veciach to takto riesim :)))
takze baby,ktorym priatelia nechcu dozicit oralny styk.skuste toto:povedzte tomu svojmu,ako krasne vam to robil vas byvaly a urcite to nebude dlho pocuvat a vrhne sa na vas.moja vlastna skusenost:)) a zabralo.
hlavne ze povazuju za dolezite to aby sa to robilo im...ja mam tiez taky problem aj ked by som sa hanbila prosit ho o oral takze ho nemam a najhorsie je ze predchadzajuci partner mi to robil kazdy den som si na to zvykla a teraz je to premna tazke
no proste su taki ktori to povazuju za nieco hm ako by som sa spravne vyjadrila...neprirodzene...pomoct neviem...ale sak drzim palce no ;D
Vy moje chuderky :D
Ja to frajerke robím rád, ani to nesmrdí, ani chuť nieje nič hrozné, práve naopak, chutí mi to a voní to krásne =)
Keď vám to váš "kamarát" nechce robiť, jednoducho sa ho spýtajte prečo, porozprávajte sa o tom. Ak im ide len o zápach/chuť, tak sa skúste tesne pred tým osprchovať, ak ani to nezaberie, tak tú zmrzlinu... Alebo šľahačku s čokoládou :D:D
myslim ze sa snim treba o tom rozpravat..alebo skusit nejake hratky..hmm napr.zmrzlinu alebo medik a taaak...mozno mu zachuti:-)
tak aj ja sa zapojim. moj tiez robi raz za uhorsky rok, ale preto, ze ja sa hanbim vypytat. no - pointa je, ze on mna o oral prosikat nemusi, tak nechapem , preco nema potrebu venovat sa trochu takym sposobom on mne aspon 3x castejsie...
jj, skuste vyzvediet, preco to nechcu robit... sak to je inak krasne, ked sa vam venuju... okrem toho, tiez som z tych, co odkopavaju :D :D ale nemozem si stazovat..
hm baby ja fakt tych vasich enchápem no nvm co by som robila ja ....asi mám stastie...