ako ho dokopat k oralnemu sexu??

Príspevok v téme: ako ho dokopat k oralnemu sexu??
pupik

mam problem,milujem sex, a oral ma u mna obzvlast vyznamne miesto. rada robim mojho priatela ustami,a le on mna nerad. problem nie je v hygiene. uz ma omrzelo prosit ho o to, a on ma aj napriek tomu niekedy odmietne....poradte, ako na neho, aby mi to robil castejsie?nechcem ho vymenit, lubim ho, ale chyba mi to a som z toho zufala....dik

hihihi

no zuzana! chvaaalim napad ! :) ..s tymto sice nemam problem ale vo vsetkych ostatnych veciach to takto riesim :)))

zuzana175

takze baby,ktorym priatelia nechcu dozicit oralny styk.skuste toto:povedzte tomu svojmu,ako krasne vam to robil vas byvaly a urcite to nebude dlho pocuvat a vrhne sa na vas.moja vlastna skusenost:)) a zabralo.

sisa19

hlavne ze povazuju za dolezite to aby sa to robilo im...ja mam tiez taky problem aj ked by som sa hanbila prosit ho o oral takze ho nemam a najhorsie je ze predchadzajuci partner mi to robil kazdy den som si na to zvykla a teraz je to premna tazke

cukriq

no proste su taki ktori to povazuju za nieco hm ako by som sa spravne vyjadrila...neprirodzene...pomoct neviem...ale sak drzim palce no ;D

drakenko

Vy moje chuderky :D

Ja to frajerke robím rád, ani to nesmrdí, ani chuť nieje nič hrozné, práve naopak, chutí mi to a voní to krásne =)

Keď vám to váš "kamarát" nechce robiť, jednoducho sa ho spýtajte prečo, porozprávajte sa o tom. Ak im ide len o zápach/chuť, tak sa skúste tesne pred tým osprchovať, ak ani to nezaberie, tak tú zmrzlinu... Alebo šľahačku s čokoládou :D:D

jeskynko

myslim ze sa snim treba o tom rozpravat..alebo skusit nejake hratky..hmm napr.zmrzlinu alebo medik a taaak...mozno mu zachuti:-)

frantiskana

tak aj ja sa zapojim. moj tiez robi raz za uhorsky rok, ale preto, ze ja sa hanbim vypytat. no - pointa je, ze on mna o oral prosikat nemusi, tak nechapem , preco nema potrebu venovat sa trochu takym sposobom on mne aspon 3x castejsie...

D_nika

jj, skuste vyzvediet, preco to nechcu robit... sak to je inak krasne, ked sa vam venuju... okrem toho, tiez som z tych, co odkopavaju :D :D ale nemozem si stazovat..