Antikoncepcia a neustále krvácanie

Príspevok v téme: Antikoncepcia a neustále krvácanie
geraldine

Ahojte,
pred 16-timi dňami som začala brať po prvýkrát nízkohormonálnu antikoncepciu. Doteraz mám krvácanie z prieniku (aspoň predpokladám, že je to ono) a vôbec sa mi nechce zastaviť. Každý deň slabo krvácam a keď som s partnerom, krvácanie je ešte väčšie, takže zo sexu nie je vôbec nič. Prosím, poraďte mi, či aj vy máte podobné skúsenosti, prípadne, kedy a za akých okolností sa mi môže krvácanie zastaviť. Ďakujem za každú odpoveď.

geraldine

Užívam HAK Harmonet. Krvácam ešte stále, tak som zašla ku gynekologovi a ten mi predpísal HAK s vyššou dávkou, tak dúfam, že to zaberie a že si konečne budem môcť riadne užívať život :-)

no

ak ti to nerobila predtym a robi teraz tak skoc na gyndu bo take vychylky robi hak iba ked sa zacina brat kym si telo zvikne ale ked to tebe nerobilo az teraz tak sa chod radsej opytat

larasofia

asi budem musiet zajst gynekologicke. myslite ze je nutne vymenit druh antikoncepcie alebo to po case prejde..?

geraldine

Na výpočet plodných a neplodných dní radšej nevsádzam. Prosím, nájdu sa tu aj iné nazory prípomienky, komentáre...? Ďakujem všetkým za radu.

sii

presne koli tomu ju neberiem.(su ine moznosti ako takto zatazovat telo) Pricitaj si temu Antikoncepcia. alebo chod na www.persona.sk uvidis co tym myslim.