prosim vas pekne, viete mi niekto poradit nejaku stranku kde mozem najst nejeke opatrovanie k malemu dietatku na par hodin? -resp. na 1 polden v tyzdni? nevie mi niekto aspon zhruba povedat ako sa pohybuje cena na hodinu ci sa vobec mam o daco snazit...ja v tom nejaky rozdiel ci pride k nam, alebo ja odnesiem dieta k nej,alebo ci pride ked dieta spinka cez obed-rozlisuje sa to nejak? kolko sa asi plati? dakujem
opatrovatelka
lilo: treba aj kuknúť kedy bol inzerát písaný. Viac ako pred rokom, takže pochybujem, že to je ešte aktuálne.
lilo, este by tak bolo dobre vediet, v ktorom meste alebo okrese sa postaras o dieta.
vdaka Agina
sluzby.hyperinzercia.sk
Rolka pozri sem
nikoho nemam a nepoznam, kde najdem inzeraty, na akych strankach hladat?a aj cenu by tam asi mala byt
dakujem za rady, potrebujem ale vediet pribliznu cenu aby som mala predstavu a nedala prilis moc. som z ba.
aj podla mna je najlepsie najst nejaku osobu, ktoru aj poznas.. predsa len ide o dieta, tak aby si na toho dotycneho rychlo zvyklo a aby si ty vedela, ze je v spravnych rukach.. tak ako pisala aupair - dobre je niekoho z blizkeho okolia, s ktorym sa aj trosku poznas alebo niekoho z rodiny.. aj ked vzdialenejsej.. ja si myslim, ze najlepsie su take studentky, ktore maju vztah k detom ako uz nejake starsie panie, ktore uz tazsie vladzu sa o ne starat.. a cena je tiez vzdy individualna.. zvacsa aj v inzeratoch mas pisane, cena dohodou, zalezi ako sa dohodnete, ze kolko dni v tyzdni, aky cas.. kolko ma rokov to dieta, aku starostlivost to dieta potrebuje.. potom sa rozhoduje..
Rolka, jeden polden v tyzdni asi bude pre agenturu malo, aby ti niekoho nasli, ceny v agenturach sa pohybuju okolo 150 Sk, zavisi aj v ktorej casti Slovenska zijes. Lepsie je dat si inzerat a pohladat tak nejaku spolahlivu pani, dochodkynu, studentku a pod. Zvyknu brat od cca od 50-100 Sk na hodinu, tiez zavisi od lokality aj ich skusenosti. Ja som mala stastie, vylepisla som si par plagatikov u nas v malom mestecku a hned prva pani co sa mi ozvala bola super, teraz chodi k malemu, oblubil si ju a dufam ze sa pre nas casom stane naozaj taka tretia babka, kedze nase babky byvaju velmi daleko. Drzim palce nech niekoho spolahliveho a laskaveho skoro najdes.
alebo susedu
ja si myslim,ze ani opatrovatelku - profesionalku nepotrebujes.skus pozriet vo svojom okoli daku starsiu pani alebo studentku a pod.a cene sa uz dohodnete