O tyzden sa rozvadzam,poradte prosim, ako to tam prebieha, resp. ake podrazy by som mohla tam zazit od "manzela". Poradte z vlastnej skusenosti, budem vdacna a mne to hadam pomoze a nezaskoci. Dakujem
SKUSENOSTI S ROZVODOM
nina: jasne môže byť, zapnem to tu aj ja:-O tak dobru
jasne, tu sa dá vytvoriť mailik, alebo si radšej spravím na azete?
nina jasne, ja len preto, že dobre robíš. Vážne ja sa tiež točím okolo a tipujú mi tých 25 a je to super. To som chcela, že ešte nič neni stratené že sme mladé a je tu šanca žiť lepšie
nina: nie nie som z Ba, ale od podania to išlo u nás rýchlo. Do 5 alebo 6 týždnov sme mali už termín pojednávania, niekedy to bolo dlhšie. Teraz to jaksi letí. No bude ti držať palce....ak môžem kolko máš rokov?
jasne, zakomplexovaná:-O, kamoš práveže ma komplexoval taký rozum ako si ty, a to mám už za sebou a takýchto ludí by malo byť čo najmenej. Nikdy neurobia nikoho šťastným ale zase vy za to nemôžete, ani sa netráp aký si - to si si nevybral. Ale mal si viac počuvať v škole vieš etika a také veci. Ale je vela hodín šup šup umyť zuby do pyžama a spať:-O
Totalka,odpis mu zi si zakomplexovana, nech ma decko pokoj a uz si ho nevsimaj, nevidis ako ho to hecuje???