Ahojte, moj problem je, zeee eee, hoc si kupim akukolvek push-upku, ci o kosik, cislo vacsiu, ci mensiu ,tak stale mi ta podprda vytlaci von bradavky :-( a potom sa citim dost blbo, nechapem, ci to robia vsetky push-upku, alebo mam vsetky nemozne velkosti, ale skutocne mam aj vacsie, aj mensie a aj tak sa mi to stava :-( v com prosim moze byt problem?
Chulostiva otazka, ale neviem v com je problem
kajka, netrap sa, ja som tiez v 15-tich nic nemala :-) je to velmi individualne, niektorym zacnu rast az od 20-tich, tak sa netrap, maju este kopec casu :-) Jedna baba spominala, ze jej zacali rast az v 25r.,ak je to pravda, tak to je uzasne, ..tak vidis, netrap sa, este si mladucka :-) To je tak,ako niektore dievky dostanu menzes v 11-tich a niektore az v 18-tich. Vydrz :-)
Dakujem vam velmi pekne za rady, v cinaku som bola tusim raz v zivote, aj to som pozerala, co tam vlastne je s kamoskou a to bolo vsetko :-)Kupujem od znacky Lingerie, cez Quelle, Neckermann, Bellindy a pod., myslim si ale, ze najskor teda, ked tak tvrdite, tak to bude v tom, ze su pre mna nevhodne vykrojene, je fakt, ze su zhora akokeby zrezane tie podprsenky a nie take zaoblene, tak sa budem snazit vybrat a aj dat si poradit, lebo fakt je to onicom :-( a tie prachy idu ako nic a nemam co poriadne nosit a inac, mam aj normalne, nie len push-upky, ale tam sa mi stava to same, len nevyjdu cele ...hruza :-/ No nic, dakujem vam vsetkym velmi pekn :-)
no ked som bola plocha, tak mi to nerobilo. teraz mam už väčšie a robí mi to ked mi je podprda už mala. inak nie.
boze ved mas 15, ani ja som tam vtedy bohvieco nemala,
prepacte ..viem ze to sem velmi nepatri ale chcem sa nieco opytat...mam 15 rokov a obvod v najsirsje casti hrudnika ledva 80 cm...nemam skoro ziadne prsia a ani podprsenku nenosim..je mi to trapne lebo VSETKY spoluziacky maju normalne prsia len ja nic..je to normalne?...aj mladsie baby maju vacsie ako ja...
problem je v tom, ze kosiky mas v hornej casti az prilis vykrojene, preto ti nesedia a vypadavaju ti prsia. zrejme treba kupit taky strih, co ti zakryje vacsiu plochu prs...
Kikina ty by si mala navstivit seriozneho predajcu podprseniek, ktory ti poradi a pomoze.Spolu vyberiete tu spravnu podprsenku pre teba, lebo existuje vela druhov a tvarov a nemusia stat zrovna 1500,- V cinskych obchodoch nenakupuj spodne pradlo, je nekvalitne, zle usite a moze obsahovat karconogenne latky. Naozaj zabehni do "klasickeho spodneho pradla" a nechaj si poradit odbornikmi.
Ja nosim vacsinou len push-upky a este som taky problem nemala. Skusala si aj ine tvary kosikov, lebo tych existuje vela.
iba si zbytocne deformujes prsia,je to smiesne vsekty baby pobehujuce s prsiami pod bradou,to sa ozaj az tak moc chcete pacit debilom :))) nic v zlom,len moj nazor