Ahojte...už 2 týždne keď sa ráno zobudím mám strpnuté 2 prsty na ľavej ruke...maliček a prsteník...nestretli ste sa s tym niekto? Chcela by som to vypustiť z hlavy, ale stále ma to máta...môže isť o príznak nejakého ochorenia? DAKUJEM
trpnutie
Niekde som čítala, že to môže signalizovať problém so srdcom. Nechcem strašiť, ale radšej navštív lekára, nech Ti urobí vyšetrenie. Veľa šťastia prajem.
mataa, ja si nemyslim, ze si naivna, kazdy sa ucime na vlastnych chybach, ja som ani netusila, ze povyskakovane krcne stavce mozu sposobovat tolko problemov, akymi som ja trpela, lekari mi nepomohli, bohuzial, tak som sama zacala citat, patrat, informovat sa a tieto stranky su na informacie bohate, trpnutie ruk moze byt sposobene porusenim krcnych stavcov, ja som ich mala len stale ladove, aj nohy, napravenie krcnych stavcov mi prinavratilo zivot do mojho tela.
mataa beries antikoncepciu?
Myslite, že mám niečo s platničkami, resp. s chrpticou...boze asi som naivná ale mám iba 24 rokov...
teda nie ortopeda :D ja som tez myslela neurologa! aduliena ma pomylila s tym vankusom ;)
je to typicky priznak poskodenia medzistavcovej platnicky v oblasti krcnej alebo hrudnej chrbtice, mal by sa na to pozriet neurolog
problemy so stavcami,skus masaz alebo ortopeda, viac pohybu, vhodny matrac, vankus...
Aj mojej mame trpli ruky, odkedy si kúpila ortopedický vankúš, nemá problémy.