Priateľ mal v práci úraz. Má narazené rebrá a potrhané šlachy na ramene. Má strašné bolesti lekár mu nepredpísal nič na bolesť, má krče nemôže ani poriadne dýchať. Neviete čo by pomohlo na bolesť a uvoľnilo mu dýchanie? prosííííím neviem čo mu mám radiť :((((
Neviem ako mu pomôcť
no tak vyskusam hehe igalgin400 mu nezaberá už
tramal je na predpis, ale ked sa usmejes na lekarnika, urcite ti preda "ibalgin 600". klasicka staristovka je slaba na taketo veci. mam to odskusane po operacii.
algifen su dobre,mne ich predpisali,lebo mam piesok alebo mozno aj kamene v oblickach a vraj ked pojdu von,tak je to otras bolest,preto mam tieto kvaplky nosit so sebou a nasadit aby som to nejako vydrzala.
chirurg mu povedal, že si má kúpiť niečo od bolesti.....nič mu nepredpísal a poriadne mu ani neporadil, zajtra ideme na chirurgiu ale už k inému lekárovi
algifen kvapky, aj valetol tablety su dobre...a pokial viem, tak v dnesnej dobe plati pravidlol ze pacient nema trpiet, takze v pondelok sup sup do nemocnice a pytat si nieco od bolesti....mama ma Lyrica tabletky, ale hocico ine by mu mal obvodak predpisat...ak ma strasne bolesti, utekajte na pohotovost, od toho su tam....plati si zdravotne poistenie? ano. tak sa maju o neho postarat, je to vase pravo....
na rentgene bol a tam nič nebolo vidiet, zeby ich mal zlomene
je to tazke s lekarmi...Kamaratka mala v novembri prac. uraz a polamanych 5 rsbier na viac casti.Strasne bolestin mala aj jej nezaberali lieky .No potom sla do ineho mesta a tam jej zistila ,ze sa jej zle zrastaju rebra a ma pristiknuty nerv.Uraz mala v 11/2007...do dnes je PN.No len tak radit co od bolesti sa neda....to si nevezme clovek na zopovednost niesme lekari a nemame opravnenie nieco radit co sa tyke liekov.Jedine co odporucam vydupat si vysetrenia komplet.Zlomene rebra tam su strasne bolesti a dlho.Mozu tam byt komplikacie a ak su bolesti neznesitelene nech vola pohotovost.
prosím ako zmierniť bolesť?????
a ešte má bolesti na celej ľavej strane hrude,pichá ho všade okolo lopatiek aj na lopatkách keď dýcha a má taký pocit ako keby mu niečo vytlačovalo kĺb von
už s takými bolesťami bol u lekára a dali mu akurát injekciu proti bolesti ktora zabrala na 2 hodiny