pokaslala som to

MilanM3M

Envy, neunahli sa a nerozhodni predcasne.
Daj tomu cas aj moznost na vysvetlenie.
Pravda VZDY vyjde najavo. Drzim palce.

MilanM3M

Ahojte dievcata :)
Po dlhsej dobe som klikol na www odkaz medzi oblubenymi zalozkami, kde mam ulozenu tuto stranku, nakolko predtym tu dlho, dlho nic nebolo. A ostal som prekvapeny, ze tato tema "zije", ze dievcence ako sisi, madem, leila, envy a ostatne, su tu. Som velmi rad.
Kedze sisi, ako pise, je od prirody zvedava, aj ze co je so mnou, tak som nemohol nenapisat! ;)
Sisi, ty si bola ta, co si mi tu davno davno dozadu, verila. Pametame a nezabudame :) Dakujem. Mam sa fajn, som stastny, aj so svojou sucasnou priatelkou. V nedelu som sa vratil zo zahranicia. Bolo tam fajn. Detaily a mená uvadzat nechcem.. Inak vsetko je OK a uz sa to davno ustalilo a obratilo na dobre. Som rad, ze to takto dopadlo. Som stastny a mam iny zivot, bez hadok a problemov.
Ako sa maju ostatni, to neviem..
Ako som tu tak cital posledne 3-4 stranky, niektore baby mate problemy, ci mensie problemiky.. Treba sa drzat, nepoddavat, muzom uz vobec nie :)
Aj sisi, si pisala take hluposti, ze vziat si zivot ci co to tam bolo. Ziadne take! Si natolko fajn a rozumne dievca, ze ak by bol partner blbec, tak si Ta nezasluzi. A nebol blbec a spametal sa. A uz je dobre. tak vidis. A tak to bude pri kazdej z Vas, aj so mnou. Ako pekne a spravne napisala tusim lleilla, ze ak sa maju dvaja radi, tak spolu premozu vsetko. Toto je pravda. A jediny liek na kazdy problem je: Odpustit.
Drzte sa baby a urcite sa niekedy este ozvem. Ak chcete chudnut, tak len koly sebe a s rozumom a zdravo, nie diety a super mega neviem co. To, co nam chyba a preco je obezita atd, je: zle stravovanie, malo pohybu a stres. Skusit to zacat s usmevom.
Pekny december a stedreho Mikulasa prajem :)
Majte sa pekne.
Milan

lleilla

Ahoj,Envy?nebolo to tvoje rozhodnutie trochu unahlene?Si nahnevana,nemala si si to trosku este rozmysliet,takto si tej babe nechala mozno pre chvilkovu zlost volny priestor-ukludni sa,porozmyslaj nad vsetkym v pokoji pri hudbe,ktoru mas rada a uvidis,co dalej...

envy1234

vsetko sa skoncilo... namiesto toho aby ich vymazal, vymazal seba z celeho netu... on tvrdi ze aby neboli hadky, ked mu nejaka vlezie do profilu... ja ze zo strachu aby nemusel odpovedat na ich (JEJ) otazky - co sa stalo, preco si si ma vymazal????

zbabelec... jemu je prednejsia jej pokojna dusa ako ja.. vymazal a zrusil si cely profil ... s nasimi fotkami... kvoli strachu ze ta krava by sa nieco pytala... povedala som mu ze je koniec...
a som na dne
;-(

sisisissi

Envy, podla vsetkeho ams cestneho chlapca tak si to vaz a tu nánu si nevsimaj, ju to casom prejde ked uvidi ze nereagujete.
Madem, skus sa s nim stretnut a porozpravat, ved to nie je normalne toto tak trpiet, to by mal pochopit aj on. JA ti nechcem rait, ja som ta posledna co vie radit vo vztahoch, ale rozhodne si nemyslim, ze hrat mrtveho chrobaka je dobry napad.

envy1234

stale nechapem ako mozu take bezcharakterne svine behat po svete...ona ma frajera a napriek tomu s tym mojim sa stale snazi flirtovat..oni spolu nikdy nechodili, ona mala vzdy niekoho ineho, ibaze si toho mojho vtedy omotala okolo prstu, parkrat spolu nieco mali a ju to stale bavi skusat ho.. a prisaham ze este raz, tak uz jej napisem ja..alebo ju rovno prefackam

envy1234

ale ako sa mam citit, ked mu neda pokoj? ma frajera ale stale s tym mojim flirtuje..oni spolu nikdy nechodili, ale ina ho vzdy natahovala a vypisovala mu a podobne... kks ja tie ... tak nenavidim! preco musia stale nicit normalne vztahy? :(

mademoisele

sisi podla mna to nerobi naschval Ale ja ho ensledujem, mam ho na icq v kontakzoch tak vzdy vidim ked tam je a na azete ho mam medzi priatelmi, takze aj tam mi svieti ked tam je. Ja som si ho chcela odstranit z priatelov,ale asi to aj urobim. POviem mu ench sa na mna nehneva,ale ze nechcem vediet kedy tam je asi. lebo vazne radsej asi nevediet nic:-(