bolo to prvy krat

Príspevok v téme: bolo to prvy krat
564654

Tak chcem sa opytat dievcat ze ako brali svoj prvy sex,ja som chalan a mam to za sebou, vobec sme to neplanovali,bolo to dost zle pretoze som sa do partnerky ani nedostal cely.hrozne ju to bolelo a chcel som sa o tom porozpravat ale ona sa tomu vyhyba.sme spolu uz vyse roka a ja mam taky pocit ze to mozno trochu lutuje alebo co podla jej spravania a ja neviem co mam teraz robit,ake to bolo po vasom prvom sexe ked ste si na druhy den uvedomili ze uz nie ste panny?ako ste sa citili pretoze chcem sa do nej vcitit aby som to pochopil.chapem ze to nie je ani cely den co sme to spravili a potrebujem poradit.teda vase skusenosti a zazitky.velmi prosim.ja mam 21 ona 17.

zuzu222

Ja mám na svoj prvý sex dosť nepríjemné spomienky, mala som 19,bolo to s mojím chalanom na chate, mali sme obaja dosť vypité, brutal to bolelo a bol dosť ku mne taký necitlivý...a ešte k tomu nás pri tom prichytili jeho kamaráti....a on tiež, hneď sa obliekol akoby nič... nikdy som sa asi necítila horšie ako v ten večer... cítila som takú prázdnotu, celú noc som nespala a uvažovala o tom.... potom som dokonca mojho chalana aj znenávidela kvôli tomu... našťastie to ma prešlo, ale doteraz keď si na to spomeniem tak sú to dosť nepríjemne spomienky... Jediné čo ti poradím, buď k nej milý a pozorný, mne to vtedy dosť chýbalo...vela šťastia

nikitka

prve milovanie som si bars neuzila lebo v celku prebehlo secko rychlo a ani som sa nestihla spametat a bol koniec- moja polovicka sa citila dotknuta asi lebo som sa rychlo obliekla asi, hrozne nevnimala som to ani pozitivne ani negativne no keby som mohla mat na vybrat tak by som to spravila az neskor, na druhy den som mala dojem ze som mohla pockat urcite

pukinka

po svojom prvom styku som bola trochu zmetená a nevedela som ci som urobila dobre alebo nie, lebo som sa pri tom necitila nijak extra zvlast, mozno som sa citila aj trochu dotknuta - lebo partner si to uzil v celku fakt dobre a so mnou sa mozno ani nesnazil aj ked ,,chcel,, (teraz nemyslim teba hej? tak to nemusi byt tvoj pripad:) )

Deee

Pravdepodobne sa citi neprijemne a ani sama nevie ako ma reagovat, netlac na nu, daj jej trosku cas, ale zaroven jej ukaz, ze sa vo vasom vztahu nic nezmenilo a mas ju rad, ze stojis pri nej