S priatelom sme sa skusali pred tyzdnom milovat,mala som tesne po menstruacii.Bol vo mne len zaludom a neodpanil ma a ani sa neurobil do mna,no nemal ochranu.Mozem byt tehotna?
Co si myslite?
bola by tu moznost iba keby doslo k styku a k ejakulacii ale v tvojom pripade pochybujem, tak bud kludna a ked to vazne budete robit a budes brat HAK spolu s ATB tak radsej pouzite aj kondom, oki?:)
Skús si tam strčiť prst, uvidíš, že vtedy zručene otehotnieš. Hehe :D:D:D:D
Deti, deti, deti...
Prosim poradte mi.Mozem byt tehotna,aj ked beriem tu antikoncepciu,ale v ten den milovania som si zobrala prvu tabletku-antibiotikum.Je uz hned znizena ucinnost antikoncepcie?
ked ta neodpanil tak v tom ne si, a sisi ista ze ta neodpanil? ja som napriklad pri prvom styku nekrvacala a ani ma to nebolelo..
stanley, nie kazdy je tak skuseny ako ty a to ti gratulujem na sestnast rokov vies toho dost:D
A co ak bude cely vo mne,ale neurobi sa?Mozem byt tehotna?Beriem sice antikoncepciu,ale v ten den som zacala brat antibiotika.A neviem ci sa uz hned po prvej tabletke antbiotik moze znizovat ucinnost antikoncepcie.Prosim poradte mi.
Pytam sa vazne.
teraz sa pytas na taku blbost a o par dni sa spytas ci mozes byt tehotna ked mal len polovicu v tebe,ne?
boha krista kedy sa uz zamyslite nad sebou ? kriste uz ma poraza z tychto tem .. vcera som zjedol hranolky so syrom ale ten syr drzala v rukach moj tato .. mozem byt tehotny?