krestansky gynekolog

poliewoocka

Nevesta,presne takto to je.Ide tu o cloveka a jeho celkovy pohlad na svet a vztah k Bohu,nie o cirkev.
(nemala by len moralizovat,ale pomahat ludom)

nevesta80

pozri sa moj gynekolog vobec nieje krestan,nechodi do kostola,dokonca je tusim aj rozvedeny (hroza pre krestanov co?)a ked som otehotnela,rozhodla som sa ist na potrat lebo som mala iba 18 a s priatelom sme sa rozisli.vtedy ma podrzal,utvrdzoval ma v tom ze babatko je dar,je to nieco nadherne a skvele co ma v zivote moze postretnut,neskor mi ho ukazoval na ultrazvuku a tesil sa somnou z jeho prvych pohybov a zdraveho vyvoja.dokonca ma aj odrodil,pogratuloval mi k nadhernemu dietatku za ktore vdacim iba jemu.keby ma neprehovaral,sla by som na potrat.teraz ma moje dieta uz 8 rokov a ja som mojmu "nekrestanskemu"gynekologovi vdacna za to ze ho mam.a naopak,mamina znama,sestricka pracujuca na gyn,odd. (chodi kazdu nedelu do kostola)sa ma pytala ze co budem robit ked vedela ze som tehotna a ja hovorim ze budem rodit a ona mi zacala vytykat ze to ma boh potrestal za moju hriesnu mladost a nemalzelsky sex a pod. takze krestan-nekrestan to mas jedno je to o ludoch a pristupe a nie o viere.

jaja

ja by som sa možno bála takého prístupu, že všetko je akože dobré, aj keby bolo zle,tak sa bude tváriť, že to tak má byť??? či ako?

sissa

a preco hladas prave krestanskeho? ved ak si proti antikoncepcii a potratu, ani "normalny" gynekolog ta k tomu nebude nutit...nemas to za jedno?

mandy21

pocula som, ze taka ambulancia bola v Bratislave v Nemocnici u milosrd.bratov, ale viac o tom neviem. len kolegyne spominali, ze neodhovara mnohodetne zeny od dalsieho tehotenstva, nenuti na potrat v pripade chybneho plodu a tak. to je rozdiel medzi krestanskym a normalnym gynekologom

poliewoocka

Ved krestanstvo je siroky pojem...myslis konkretnu cirkev?Alebo si silne veriaca a hladas gynekologa podobneho charakteru?

dadaa

ak si pod krestanskym predstavujes takeho, ze nepredpisuje antikoncepciu a nerobi potraty, tak si ten clovek zmylil povolanie a mal byt obvodak