poplatky pocas tehotenstva

zuzana

memala by si plati ani 20 sk, ked si tehotna ako pise alica a ulrazvuky poistovna preplaca... ja moj lekar nikdy tych blbych 20 sk ani nevyberal, aj utrazvuk mam unho zadarmo a ten mi robi skoro pri kazdej navsteve,len pre istotu... mame takto nasiel nador na maternici... dokonca som ani nic neplatila ked som musela ist na sono do druheho zariadenia... je to divne...

horalka

Myslím,že tých 250SKtvoj gynekolog prehána.Ja somtiež v13.týždni a velmi sa tešíme a už mi robili 3krát ultrazvuk a budu mi robit až do konca a neplatim nič,akurát 20SK raz za mesiac.Máš to preplatené.Drž sa a prajem Ti pekné tehotenstvo a zdravé bábo

syma

myslim, ze by si sa mala gynekologa spytat, za co vlastne platis, poistovna to naozaj preplaca, dava ti aj ustrizok o zaplateni???, ak anno a mas ich vsetky, mozes s nimi kludne ist do pobocky poistovne a spytat sa priamo tam, ak ti ich nedava uz je to viac ako divne!!!

alica

Zo zákona si ako tehotná oslobodená od platenia 20,- sk za návštevu a lekár to musí vedieť, myslím si že je to jeho neserióznosť.
Čo sa týka ultrazvuku: počas tehotenstva sú tri hraddené poisťovňou, ale tu si už môže lekár pýtať príplatok, aj keď je zdieranie má na to právo. Ten tvoj lekár sa jazdí na BMW ? Peňazí na to určite má viac ako dosť - tvojich.