ahojte chcel bi som sa spitat co je na tom pravdi ked mame s priatelkou rovnaku krvnu skupinu 0+ a hovori sa ze ked maju dvaja partneri rovnaku krvnu skupinu tak ich dieta bude postihnute alebo bude mat telesnu vadu co je na tom pravdi prosim odpiste je to surne ahoj
krvna skupina
ale k upresneniu, ak máte obaja 0Rh+, tak sa ničoho nemusíte obávať :), ja ju mám z manželom tiež a pri oboch dietkach problémy neboli, zlé je, ak sú 0Rh+ a 0Rh-
lekár by vás mal odporučiť na genetické testy, a následne by sa mal pld sledovať
po pôrode sa väčšinou pichá réga na upravenie krvných podskupín a pri druhom dieťati tak nie je o nič väčší problém ako pri druhom
väčšinou mávajú tieto dietky po pôrode silnejšiu novorodeneckú žltačku, ale s ňou si už lekári poradia
milo, tento problem zavisi od Rh faktora. Ak by tvoja partnerka bola Rh-, a jej plod Rh + to by mohol byt problem, pretoze sa v tele Rh+ matky mozu tvorit protilatky, ktore by mohli poskodit plod. Pri 1 dietati je toto riziko minimalne.
aj moji rodičia majú rovnakú krvnú skupinu a som úplne normálna a zdravá..
to sa hovorí len o rodinných pokrvných príslušníkoch(mama+syn, brat+sestra), že je veľká pravdepodobnosť postihnutého dieťaťa!
S mojím manželom máme tiež 0 plus máme normál. 3 zdravé deti To myslím ked je RH faktor neg. berú sa protilátky. ale deti sa rodia normálne, nie je to o sk. ale o chromozomoch,nuž čo ked ty ani Y nepoznáš...ale bez urážky,to sa tu stáva
pokial viem, od krvnej skupiny to nezavisi, ale isty vplyv ma Rh faktor. ten moze byt + alebo - a je nejaka kombinacia, ktora je nevhodna, ale ktora, to neviem.
moja mama a oco maju tiez obaja krvnu skupinu 0+ a maju 6 zdrav. deti
nic,ja s muzom mame rovnake krvne skupiny a mame krasne zdrave dieta,posatihnute deti sa rodia pri pokrvnom spojeni-rodinny prislusnici.