mam taky problem.. no nie ja ale moj kamos.. uz 2 krat sa mu stalo ze ked fajcil tak ho zrazu z nicoho nic naplo a zvracal krv... potom ho bolelo brucho.. vypil aj sodu bikarbonu aj nejake kvapky na brucho ale nepomohlo to.. fajci dost vela.. aspon si myslim.. ale uz by s tym chcel prestat.. taktiez ma selest na srdci... neviem ci to s tym suvisi.. ale aj tak.. dost sa onho bojim.. nechce ist do doktora a ma este len 19.. moze to byt nieco vazne???
Vracanie krvi...
dobr deň, ja by som sa chcela tiež informovať na túto tému, môj priateľ včera večer mal veľké množstvo krvi v stolici a dnes vracal krv, tiež fajčí asi 20 cigariet denne, neviem či to má súvis, ale tiež ho neviem dokopať doktorovi, kvôli práci a plateniu šekov, veď to poznáte. Tak aspoň keby mi niekto vedel povedať čo to môže byť aby som ho vystrašila a išiel doktorovi.
Ďakujem za odpoveď
darkangel666
to su krcove zily v pazeraku a peceni,takto zomrel napriklad hergot,ten spevak zo senzusu.kazdy sudny clovek musi ist k lekarovi,ja by som volal zachranku,vazne moze zomriet
karioll je to aktualne.rano zvracal zas a to ani nepil len ho zacalo zrazu bolet brucho a napinalo ho na grcanie a v priebehu dna vracal zlc a krv.Ale o doktorovi nechce ani pocut.zvracal dva krat.3krat domesiaca krcat kv podla mna neni v pohode:( uz som z neho zufala je tvrdohlavý a co su to varixy?
netreba to podcenovat vracanie krvy su priznaky rakoviny pluc
uz to asi nie je aktualne,ale mohlo ist bud o prasknuty zaludocny vred alebo pazerakove alebo pecenove varixy to pre toho co pisal,ze maju doma problemy s pecenou,vzdy sa vola okamzite zachranka
DarkAngel666
keď zvracal je dosť možné že mu praskol vrd v žalúdku o ktorom možnože ani nevede. Odporúčam navštíviť čo najskôr gastroenterologickú ambulanciu
ked zvracal krv tak ma ist okamzite k lekarovi.
Ja to len čítam a stoja mi chlpy, to je strašné, nepíš sem ale zober priateľa a utekajte k lekárovi!!!!
Nie som odborník ale myslím si že zvracanie krvi nie je ako obyčajné zvracanie. Ak mu naozaj praskol vred ... bežte aj hneď
pre srdiecko31
ahoj ja som túto stránku našla len dnes tak neviem či to budeš čítať. Neviem či ten tvoj priateľ je ešte v pohode (žije?) to je smiešne že sa pýtaš či má ísť k lekárovi, neboj myslím že v krátkej dobe ho tam odvezú. To vracanie krvi môže byť z vredu v žalúdku, ale aj z krvácania žíl v pažeráku - tak sa to prejavuje u rakoviny pažeráka, stopro nato nepomôže dieta