Poradí mi niekto ohľadom stravy?

Príspevok v téme: Poradí mi niekto ohľadom stravy?
Lius

Dá sa upraviť strava tak, aby pozitívne vplývala na stav ženských hormónov? Mám veľmi nepravidelnú menštruáciu(raz za dva tri mesiace), na sone mi nezistili nič, len mi povedali, že mi to proste nechce naštartovať.Som vegetariánka, vyhýbam sa mliečnym výrobkom a stravu mám veľmi pestrú a výživnú(žiadny biely cukor ani biela múka).
Nezistili mi ani žiadnu potravinovú alergiu. Poradí mi niekto? Mám aj problémy s vyrážkami na brade, myslíte si, že to môže byť spôsobené tými hormónmi? Gynekológ ma chce liečiť hormónmi:(.
Ďakujem veľmi pekne

Lius

RNG, dakujem :)
ten yam si myslel tento?
-odkaz odstránený-
ta angelika cinska
-odkaz odstránený-
tu damianu som nenasla :(
a ten pupalkovy olej uz mam od Wallmarku, len ako by som si to mala vsetko davkovat? Nie je to vela? Dakujem velmi pekne za rady

mira

Keď tam dáš cukor, prostredie sa prekyselí, kvasinkám dáš potravu a ony ti tam zase s radosťou naskáču zvonka.

RNG

Natri si to dobre kokosovym olejom, pripadne aj zmesou kokosoveho oleja, praskoveho cukru a par kvapiek GSE.
Kokosak je velmi dobry a hojivy olej, ciastocne antimikrobialny, hlavne proti kvasnym infekciam, ktore sa niekedy usadia v prepotenych miestach koze.
Cukor vyzivuje a podpori regeneraciu podkozneho tkaniva, GSE vytlcie pripadne plesne a kvasne infekcie bez rozdielu.Tak isto aj mozne bakterie, ktore sa v tej poskodenej oblasti mohli usadit.

eee

rng prosim porad,,,tyzden mam na spodnej polovici oboch prsnikov vyhodene take cervene rozsiahle lozisko,ekzem,nesvrbi ma ale na dotyk je to take drsne

erno

RNG znači rengen? :-)))
vraviš : Cas ukaze, kto mal pravdu.
ale ved cas uz ukazal....pocujes vykryky trpiacich? nie? , tak potom je vsetko v poriadku.

RNG

Ernoj mexicky divojy jam, damiana a popalkovy olej nie su vyrobene, tak isto Dong qQuai.
Jam je len suseny koren, damiana susena bylina a tak isto Dong Quai(cinska angelika)
Neviem, o co prirodzenejsie materialy este chces!
A tieto doplnky problem vyriesia, noelen potlacia.
A "fytohormony"(genisten) za soje su len napodobneniny hormonov, nie naozajstne ludske hormony.Pomahaju sice pri osteoporoze ale maju aj skodlive ucinky.Preto je mozno opravneny, mozno neopravneny tah proti soji roznymi lekarmi. Cas ukaze, kto mal pravdu.
A telo si z nich nevie vyrobit ani estrogeny ani progesterony ani DHEA.
Ale z yamu(diosgeninu ) ano. Takze odporucam radsej yam a damoianu, Dong Quai ma desiatky uzitocnych pouziti a je znamy ako liecivo v cinskej medicine uz tisicrocia.

erno

ved som to napisal....doplnky iba problem potlacia a nevyriesia ho...tak to je na tom to zle.Prirodne dplnky? fiha....
Z liekmi,umelymi vitaminmi a mineralnymi latkami naprosto neodvratne nasleduje opravna liečba,ktora však nemože zachraniť,lebo je umela...telu nevlastna...poškodene telo tak musi ešte naviac bojovať z umelou vyživou.Koniec koncov,ak pripustime,že funguje aj placebo efekt,tak čim preciznejsie je to na krabičkah napisane tym lepšie,lebo lieči aj psychyka....stači tam napisať,že to velmi pomaha,lebo to obsahuje to a to a je to prirodne VYROBENE :-)))...Uz Einstejn to vystihol ked povedal:
Všetko,čomu sa skutočne naučime,je hromada predsudkov,ktorymi sme ako kašou krmeni do svojich 18 rokov....No a Tolstoj to zaklincoval,ked povedal:
Človek radšej zahynie,než aby zmenil svoje myšlienky...
Kto nechce počuvať,musi to pocitiť - vravi priroda....

Lius

erno, co je na tom zle, ked tento problem nechcem riesit syntetickymi hormonmi, ale radsej nejakymi prirodnymi doplnkami?