ked sa s frajerom "mazname" , je mi neprijemne ked sa na mna pozera (na tvar) . Je mi blbe skovavat sa za vankusom ci duchnou ale ked som odokryta tak sa nedokazem uvolnit. Neviem preco mi to tak vadi...existuje nejaka vec ktora by mi mohla pomoct?
"SKRYTA TVAR"
sorry ale toto je fakt kus trapne...dost som sa pobavila:D
ved jasne, vy si rozumiete :)
a oida, fakt sa neboj... ja som sa spociatku tiez citila dost trapne a nevedela som sa uvolnit, ale ono to casom pride a som to proste prestala vnimat... zavri proste oci, uzivaj si dotyky a "vnimaj a cit".. nezamyslaj sa nad tym, ci si prave teraz pekna, ale si to proste uzivaj - pre niekoho, kto ta lubi si najkrajsia v kazdom okamihu...
D_nika
no teba sa mozno hovori..
ani by to nebol taky problem keby som sa potom nevedela uvolnit... aj ked to sa asi casom da spravit,,
D_nika:
My sme o tom hovorili aj "face-2-face", ale ako vidíš, oida chcela poradiť, tak prečo by som neprispel ;)
:D :D prislo mi to dost nemozne, ale tak vidim, ze ludia si vazne vyberaju radsej internetovu komunikaciu ako tu "face-2-face", co je skoda... :) ale tak oida, nehanbi sa, sak sa nemas coho.. pre chlapa je vzrusujuce vidiet,ze si z neho vzrusena.. potom je tvrdsi ako skala :D :D (ja som sama seba o tomto tiez dlhsie presviedcala, ale tak uz to teraz nevnimam a uzivam si... tak ako on :))
drakenko
no jooo... ale aj tak :?
Vidíš? Vidíš? Presne vystihnuté, díky D_nika =)
D_nika,
ano XD sme par ;)
oida a drakenko - vy ste par??? :)
a inak, ja som si povedala, ze ak sa mu to paci, nech sa pozera... sak ma miluje a urcite ho to vzrusuje, ked vidi, ako ma vie vyviest z miery :) tak preco nie?? :) ja na neho tiez fest rada pozeram... je to super :)
no hej ale citim sa jaksik blbo aj ked viem ze tebe sa to paci...