NA KOLKO % MOZEM VERIT TEHOTENSKYM TESTOM?

Príspevok v téme: NA KOLKO % MOZEM VERIT TEHOTENSKYM TESTOM?
poradite mi pls?

prosim poradte mi...uz asi druhy tyzden mi meska menzes.po poslednom pohl.styku som dostala ho normalne ale teraz druhy krat mi meska..spravila som si uz dva tehotenske testy asi tyzden aj nieco po tom ako mi meskal menzes...obydva mi povedali negativne.(toto je totizto digitalny a on tam napise tehotna alebo nie tehotna.) takze ziadne zahadne neidentifikovatelne ciarky...jasne mi to tam vypisalo ze tehotna nejsom dva krat..a ten test je mimoriadne citlivy zevraj uz 5 dni pred vymeskanim menzesu povie aky je vysledok..a ja som si ho robila tyzden aj 4 dni po vymeskani...a rano hned s prveho mocu..takze mozem tomu verit???prosim poradte..ale ako je to potom mozne ze mi vymeskali kramy uz dva tyzdne a stale nic??

poradite mi pls?

no budem sa snazit co najskor..ale problem je ze ja som v amerike a tu je to vsetko tak strasne drahe...inak a ani neviem ci sa mi na taketo daco vstahuje poistenie...lebo s poistenim to je 50 dolarov len zato ze tam pridem...neviem si predstavit kolko to moze byt bez toho.. :,( najradsej by som bola keby som mohla verit tym testom..myslis ze ked su take citlive na 99% uz 5 dni pred vymeskanim a urobila som si 2 a vysli negativne,jeden vcera vecer a druhy dnes rano a boli negativne..a tie dalsi dva si spravim niekedy v pondelok utorok a vydu aj tie negativne a to ja amm uz dva tyzdne od toho co mi vynechali tak by mohli aj tak klamat vsetky 4ri??boli dost drahe tak by mohli byt spolahlive..stali 175 v prepocte...jeden tolko stal...tak neviem..no.. :,(

prenga

to ti verim.Moja pokial mas svojho gynekologa chod a daj si spravit vysetrenie.Pokial ti povie ze nie si pri najhorsom ti da vyvolavacku aby ti prisli...tych som zazila.Pojdes k doktorovi????

prenga

nemyslim si ze vsetky budu klamat.To zas nie.Ale daj si spravit tie krve testy ok?tak si budes ista.A neboj sa ja si myslim ze kedze oboje boli negativne tak nie si v tom.Minuly rok ked mi meskaly tak dlho bolo to vsetko zo stresu a nervou.Kolko mas rokov?

poradite mi pls?

ano :) dakujem teraz uz chapem :) hihi :) to nemyslis vazne..to fakt?? 75 % zien co im vyslo ze nejsu tehotne boli>>>???no asi sa zabijem !!! :( zbohom....aj ked mi 4 testy vydu ze nejsom po dost dlhej dobe vymeskania menzesu (co znamena ze ta hladina tych tehot.hormmonou sa uz musi dat rozpoznat) tak aj tak by mohli vsetky 4 klamat??na kolko % je to iste??

prenga

Este raz:75%zien ktore si robili test a bol negativny si myslely ze nie su a pritom boli.Minuly rok mi meskali4mesiace testy boli negativne doktorou som vystriedala3a kazdy povedal ze som nebola.Tym som ti chcela povedat ze to moze byt aj pravda ze nie si tehotna.ALE radsej si daj spravit krvne testy.Hadam som sa uz dobre vyjadrila?!

poradite mi pls?

pockaj..ty si uplne protirecis...hovoris ze vacsinou klamu ked vydu negativne..co znamena ze ti povedia ze tehotna nejsi a pritom si..a potom napises ze tebe meskali aj 4 mesiace a nebola si..ja ta nechapem asi...alebo som uz taka blba stoho..

prenga

vadsinou klamu ked su negativne...mne raz meskaly aj 4mesiace a nebola som a to som stale s priatelom na ostro...radsej si daj spravit krvne alebo mocove testy u doktora .

poradite mi pls?

prenga: tak pockaj..kedy vacsinou klamu??ked su pozitivne abo negativne???aj ked som si ho robila tyzden aj 4 dni po vynechani menzesu??

prenga

Ahoj.niekedy klamu testy hlavne ked je negativny(vlastne pozitivny),ale to sa stane malo kedy.Pokial si nie si ista mala by si si dat spravit kvne testy ako ja dnes pretoze moj test bol pozitivny.Z coho som velmi rada ale bojim sa ze mi klame tak som sla si dat spravit krvne testy ktore su 10000%spolahlive.