Hypoglykémia

mara

keby ste mali taku hypoglikemiu napr. 1,3 tak by ste ste okrem slabosti potenia a nervozity dostali taky hlad zeby ste zjedli aj klince, viem to z vlastnej skusenosti, ked mi robili testy v Lubochni a schválne mi pichli inzulin aby videli o kolko sa mi zníži hladina cukru, tiez som bola okolo 2

mira

Skočila si z jedného extrému do druhého. Rafinovaný cukor je extrémne rýchly, niečo ako bomba. ty snáď nechceš svoje telo bombardovať.
Radšej použi jemné prostriedky na zvýšenie hladiny, napr. podusené jablko, slivku alebo hrušku, ešte lepšie sú sušené a podusené. Najjemnejšie pôsobí ryžový slad.

Hypoglykémii sa vyhneš ak budeš jesť nebrúsené polysacharidy s dostatkom minerálov. Tie sa uvoľňujú do krvi pomaly a rovnomerne.

bajaja

Tiež so raz mala 1,1 a na druhy deň sa mi ani po dvoch meraniach neukázalo nič, tak som si rychle dala kocky cukru do úst a potom som si namerala 7,3.Som stále unavená, slabá, ospalá. Moja citlivosť na zmeny je malá.

RNG

na nizky cukor v krvi(obcas telo vyda omylom privela inzulinu alebo pece nevydava dost) treba jest az 6 krat denne , mensie davky a nie cukry ale komplexne sacharidy, ktore cukry postupne pomaly uvolnuju.
Pecen mozno regenerovat protokolom dr Berksona, tj hlavne sylimarinom. Spravne fungujuca pecen vyluci dost cukrov v pripade potreby, aby hypoglykemia nevznikla normalne, bez pouzitia roznych cukrovkarskych liekov.

19KATY94

už 3 roky mi je zle mám zníženú funkciu štítnej žlazi,problémi z obličkami, som v prechode ked mi ostane zle mám nízku hladinu cukru 3,1 a chodím často močiť neviete mi niečo poradiť pls.

hybe

treba začať u obvodneho lekara a ten ťa pošle k špecialistovy....
existuje choroba opačna cukrovke nazvana hypoglykemia ako už iste vieš...a tak isto ako diabetes aj tato choroba sa lieči.
Ak ti to ma kto pomerať,tak nech ti to pomeria častejšie a opakovane v pripade,ak ide o hodnotu aku si uviedol...totižto takato hodnota ak nebola vyvolana pichnutym inzulinom,tak je to podla mna totalny blud...treba je opakovať meranie....a samozrejme aj domace glukometre maju rôzne odchylky atd.