PO akom case ste zacali???

Príspevok v téme: PO akom case ste zacali???

Ahojte ,
po akom case chodenia ste isli na taku vec ako je milovanie??
obidvaja sme dospelí a mame za sebou aj skusenosti, no ja mam z toho zmiesane pocity...sme spolukratko, ale ja citim ze sa k tomu schyluje... ale ja sa obavam ze je to este priskoro..nechcem aby to vyznelo ze som staromodna, ale nechcem ist s kazdym chlapom na 5tom rande do postele... tak po akom case ste zacali vy??? ale nemyslim tym teraz vas prvy vztah, ale ked uz ste mali za sebou dalsi vztah???isli ste na to hned alebo ste cakali aj mesiac??:D budem vdacna za kazdu normalnu odpoved...

wiwi

S manzelom sme sa prvykrat milovali v ten vecer ako sme sa stretli. Spoznali sme sa cez net a po mesiaci pisania si sme sa stretli. Velmi sme boli a sme do seba zalubeni, bolo to z cistej lasky a vasne. Neda sa povedat, kedy je najvhodnejsi cas, to musia citit obaja.

bazalka

raz vydrzal rok a som ho nechala, potom dlasi po 1,5 mesiaci a dalsi ma tretom rande...ide o vas nie od nazoru alebo moralky

este niekto???:)
ide o to ze ja sa ho este ,, hambim,,..citim sa ako 15 rocna...asi je to tym ze som sa zase zalubila a nechcem do toho rychlo skocit...

bosorkakatka

Nedá sa povedať kedy je ten správny čas. Ja som s priateľom spala až skoro po pol roku (mala som zlé predchádzajúce skúsenosti), ale pri predchádzajúcich známostiach som s niektorými spala aj na prvom rande. To musíš sama vedieť kedy je správny čas a čo od toho vzťahu chceš a ako ti na ňom záleží. Ak sa na to necítiš, tak to nerob a ak ťa tvoj priateľ ľúbi, tak to pochopí. Rozhodni sa ale podľa seba a nie podľa toho čo by urobili iní. Ide o tvoj vzťah.

sedmikraska

my uz asi po dvoch tyzdnoch, ved niekto sa s niekym vyspi uz po prvej discoteke :) ked to nie je prvy, tak nie je uz preco cakat, samozrejme ak si rozumiete a veris mu