no chalani uz mam nieco ohladom tych malinkych bielych bodkach na predkozke dnes som bol u doktorky a ta sa mi nato pozrela a vravela ze to su len podkozne vybezky ze je to pubertalne a niekedy to je aaj na cely zivot ale nie stale najlepsie je si to vraj nevsimat pretoze to nieje skodlive ale kazdemu odporucam aby pre istotu zasli aspon k obvodnemu lekarovy nieje to strasne pretoze nie stale to mozu byt len vybezky a tiez je dobre pouzivat mydlo na intimne miesta to sa da kupit stoji okolo 220 sk a je priamo na take miesta ale aj tak zajdite do lekara nebudete lutovat
mam tu odpoved pre niektorych ktory to potrebuju
Aj ja to mam, je to take blede...raz ked som bol u koznej s tym tak povedala ze je to uplne normalne....a ze to zmizne...ale bolo to uz davno..asi pred 6 rokmi a mam to stale...vtedy mi to aj vypalovala dusikom...ale nebolelo to...budem musiet ist radsej zase za nou?..a mam ist najprv k obvodnej?
ber to tak ze tvoj partner nieje na baterky :D ani nikto z nas...a ani zasoby spermii nemame vacne...niekde som sa docital ze trva 3 dni kym sa znova obnovia normalne zasoby spermii..
no ja ked sa "prehonim" to jest ze masturbujem viac ako 3 krat kazdy den tak ma pobolievaju trocha...
janka: nechcem tu pisat nezmysli ale tazko povedat pola mna u kazdeho je to ine ja som este pohlavny stik nemal ale s vlastnej skusenosti ti viem povedat asi len tolko ked masturbujem je jedno kolko denne alebo ci vobec alebo raz za den proste natom nezalezi a nemam nijake problemy neviem ake to moze byt pri sexe ale rozdiel asi ziadny v tomto smere samozrejme ak nema nahodou kazdy ine pocity co urcite kazdy ma vela stastia papa
ahojte chlapi, chcem sa nieco opytat..ako to s vami vlastne je?ako casto sa mozete milovat?myslim denne, alebo dni po sebe..lebo raz mi moj partner povedal, ze nemoze uz, lebo ze ho potom bolia semeniky..mavate skutocne take problemy?nemozem sa o tom nikde docitat a dost ma to zaujima, pretoze mu nechcem zle.budem rada, ak mi niekto seriozne odpovie, vdaka..
mas rozne moznosti co to moze byt
1. praobycajne vystupene zlazy...
2. Hirsuties papillaris penis
3. Condylomata accuminata
4. Herpes Genitalis
1,2 su najpravdepodobnejsie v priade zeby si nemal pohlavny styk.... 3,4 su najpravdepodobnejsie v pripade zeby si uz mal pohlavny styk....
3 je menej pravdepodobna ak to mas strasne dlho.... to by ti narastly normalne strapce...
vyber si sam... kazdopadne vazne kazdopadne oporucam navstivit lekara...