Ahoj! Chcem sa spytat vsetkych,ktori maju piercing v nose alebo tych co o tom nieco vedia,ze ci prepichovanie nosa boli,kolko ich to stalo a z akeho materialu by mal byt sperk(chirurgicka ocel a pod.) a este ci viete aj o nejakych rizikach s tym spojenych,dakujem velmi pekne.
piercing v nose
ja som sice nemala piercing v nose,ale mala som v oboci a v krku,a oboje mi musel piercir opravovat,boli z titanu,ale titan sa na taketo miesta nehodi,no podla mna je lepsi ako chirurgicka ocel.Na krk a obocie by sa mal davat taky ohybny piercing,lebo ta koza sa tam musi ohybat,a titan je pevny.Do ucha by som neodporucala nastrelovanie nausnic,z toho dovodu,ze tie vlakna uz nikdy nedorastu spet,prepichovanie je bezpecnejsie.Videli ste uz niekedy aby malemu decku v nemocnici nastrelovali nausnice?
ja mam piercing v nose a vobec to nebolelo.ja som spolu za nausnicu aj za prepichnutie platila 800sk.to je podla toho aku nausnicu si vyberies...
ja piercing v nose nemam ale chcem do ucha....aj ja som si polozila rovnake otazky ale staci sa opytat tam kde toto robia....to prepichovanie.....oni ti to povedia najlepsie