Som zúfala!!!

Príspevok v téme: Som zúfala!!!
Matesko

Prosím pomožte. Dnes ráno som si robila tehotenský test ktorý vyšiel pozitívne. Doma mám 10 mesačného syna a dalšie neprichádza do úvahy. Je možné aby sa test zmýlil? Príznaky tehotenstva nemám žiadne. Menštruácia mi mešká to sa mi však po porode ešte neupravilo. Má s tým niekdo skúsenost? Dakujem

asteri

vyvolavacka urcite nesposobi potrat. mne meskala menstruacia a ja som ratala s tym, ze som tehotna. lekar este usg nevidel plod a tak povedal ze mi pichne vyvolavacku.pytala som sa ho, ze v pripade, ak by som bola naozaj tehotna, ci by mi injekcia uskodila. povedal ze ROZHODNE NIE! a aj som bola tehotna, a velmi ma to potesilo.

vierka

Presne tak.Ak ste tehotné,už vám nepomôže ani avatená voda.Ak si mala pozit.teh.test to bolo najskôr z toho,že si mala v moči mikročiastočky krvi,kedy je v takom prípade test pozitívny.

jaja

tiež si myslím, že vyvolávačka nespraví nič plodu, sesterka bola už tehotná, pichli jej to, neprišli jej krámy, našli jej aj cystu, ale chlapček sa narodill...

gina30

Babenky ak je zena tehotna vyvolavackou nic nezmozete nijake potratove injekcie este nevynasli, test moze byt pozitivny pri cyste a vtedy sa davaju injekcie b vitaminu aby popraskali samovolne!

Matesko

Ďakujem za povzbudenie. Pevne dúfam že sa bude dat niečo urobit vyvolávačkou. Momentálne nie sme v situácii mat druhé. Kopec problémov. V pondelok budem hádam múdrejšia.

nezufaj

Matesko, nezufaj, mne sa to stalo tiez, moj maly mal len 6 mesiacov a neplanovali sme dalsie, az tak o niekolko rokov. Zasla som za gynekologom, zopakoval test, bol pozitivny a dal mi injekciu, ktorou mi privolal menzes, ex. aj tbl.

www

No len ty vies, co si s chlapom robila. Dufam, ze dojcenie nepovazujes za dobru antikoncepciu. Mozes byt tehotna, preco nie? Opakujem, ty vies, co kde natieklo:)

emina

moze sa stat ze je test pozit.nie si tehotna,ale radsej chod na gyndu na sono.no a keby si bola tehotna,preco nepripada do uvahy?