je toho viac..

Príspevok v téme: je toho viac..
yassmine

takze, trapi ma viacero veci a nejako neviem....
takze..neviem sa stym ma ist ku doc vraj je to normalne..ale podla mna ani moc nie...co sa tyka mojix prs, tak ehm su dost nesumerne, jedno je asi velkost A a to druhe B, cize aj hodne viditelny rozdiel....v podprsenke nie ale inak hej.... hm?
dalej mam problemy s tym, ze mam akosi viac xlpkov akoby som mala mat....nad hornou perou to riesim s kozmetickou a prestava ma to bavit,a potom este na hrudi ....no des... s tym co? holit sa predsa nebudem..
potom vytoky...
a este ze ked sa tam dolu upravujem stale sa mi vyhodia vyrazky..co s tym? depilacia je lepsia? a inak...ta sa robi len u kozmeticiek alebo ako?
tak vdaka...inak super forum...skoda ze som ho az teray objavila....

lorelai

Co sa tyka jazyka-ten sa zahoji aj ked tazsie.
Ale tym ze mas kov v jazyku-ani si to neuvedomis a velmi si poskodzujes zuby.
Ako sa ti oskiera o zuby nici sklovinu a moze vyvolat po dlhsom case aj paradentozu.Nemusis si byt toho vedoma pretoze v noci to neovplyvnis.
Asi si si mala dat radsej do pupka..:)

veronika

Chcela by som sa spýtať, aké následky môže mať na moje zdravie pircing v jazyku.. či to budú následky, ktoré sa dajú po čase zregenerovať alebo bude moje zdravie natrvalo poškodené ?

sii

ja by som povedala ze to nie je problem pre forum ale pre lekara, chod s tym k lekarovi. Moze to byt hormonalna nerovnovaha, moze sa stat ze neskor nebudes moct mat deti. Chod na vysetrenie. Hlavne koli tym prsom to nie je normalne. Mala som kamosku mala rovnaky problem, viem ze s tym chodila dlho k lekarovi ale neviem presne co robil alebo co brala.

dagmar

Drobné vyrážky sa po holeni zvykli vyhodiť aj mne, odkedy používam sprchovací gel na intímnu hygienu (po oholení sa týmto gelom umyjem) s obsahom čajovnikového oleja (Tea Tree Oil)tak s tým nemám problém. Dostať ho kúpiť v lekárni. Ten čo používam ja je od Dr. Mullera Pharma s.r.o. Pre niekoho to môže byť dosť nepríjemná vôňa, no mne osobne to neprekáža. A taktiež je dobré bezprostredne po ohloení nepoužívať čipkované spodné prádlo, ale dať prednosť bavlne.

alenaki

Na citlivu plet a vyrazky po holeni Ti mozem poradit... pouzivaj na holenie jedine obycajne detske mydlo! Snaz sa holit vecer, nepouzivat ziadne kremy, a spat bez nohaviciek. Do rana by sa mala pokozka krasne upokojit.

eviak

jednoznacne chod k doktorovi, nevysmeje ta a ak ano tak je to ... na tie chlpky a mozno aj na prsia pomoze antikoncepcia.. tabletky pochopitelne, ale mozno ak by si na seba navliekla kondom... :)
no a tie vyrazy - citliva plet, tiez ma trapia, su to zarastene chlpky. su na to kremy ale este som neskusala. pouzivaj peelin na onu pokozku, trocha zhrubne a to trocha pomoze