Anal sex - skúsili ste?

sracka

No ja som sa dala nahovorit na anal tiez mojim partnerom,mali sme sex vo vani a neviem sama ako sa to mohlo stat ale ked ho zo mna vytiahol tak som sa do vane pokakala,taka riedka kasovita sracka zmiesana so semenom,bol to pekny trapas uz by som to nikdy nechcela zazit.

agina

Rita v prvom rade si treba uvedomit, ze analny sex este ani jednej zene nesposobil rozkos.De facto ti to vlastne drazdi hrube crevo, lebo co je vlastne anal??? Je to vyvod hrubeho creva.V nom sa ti vsak netvori ziadny sliz, treba pamatat na to, ze bez lubrikantu ta to bude strasne boliet.Za dalsie, kto dlho a pravidelne prevadza takyto styk, mava povacsine fialovy analny otvor.Je to z toho dovodu, ze vo zvieraci popraskaju zilky a toho sa uz nezbavis.O infekciach sa tu popisalo uz dost. No a co je najdolezitejsie, musis byt vykakana.Lebo ak nie, po vytiahnuti penisu sa moze stat, ze z teba nieco vypadne a ten trapas by si asi nechcela zazit.
Nic prijemneho to aj tak nie je, ked ti ho tam uz zasunie, stale budes mat pocit, ako keby sa ti chcelo kakat.
Je to len na tebe.Nedaj sa na nic nahovorit, co by si sama nechcela.

pipina

Ja bez analneho sexu nemozem zit!!! Zakazdym ked mam sex ho musim mat a zatial som ziadnu infekciu nechytila. A to nepouzivame kondom a strka mi to aj do kundicky aj do ritky. A som rada ze som s tych co citia uzasne vzrusenie a nie ze to robim pre neho ale pre seba :) ja som mala uz aj analny orgazmus waw a imfekcia.. no pokial viem ako si ho na 100% vycitit a potom dam sprchu tak zatial nemam nijake problemy ale jasne radsej sa vzdy chranit!!! pa

ingrid

mi s partnerom pri analnom sexe nepouzivame kondom,aku infekciu moze dostat a moze dostat infekciu aj ked mi lize zadok. Velmi ma to vzrusuje.

analyza

fgf, strci, nestrci - pre muza samotneho a pre pana penisa je riziko infekcie...
rita a ty sa ozaj volas rita, alebo ta partner vola ritka?

ano:-)

ano a je to velmi vzrusujuce:-))treba sa vsak uvolnit a "predpripravit".takisto mozete pouzit vhodny lubrikator,treba pamatat na to ,ze klasicke latexove prezervativy narusa cokolvek mastne/ktrem, mast,detske oleje../treba pouzit specialne.

analyza

ano, skusili.
pre muza je to velmi vzrusujuce, lebo je to tesnejsie ako v posve. pre zenu, vraj niektore uspokoji, podla mna je analny otvor prilis daleko od klitorisu na to, aby uspokojil mna.
ale mali sme takyto sex viackrat, mna vzrusuje partnerovo vyvrcholenie. tak to ma odo mna ako darcek, ked si to velmi zasluzi. je to take nesebecke- pre seba nechcem nic, len pre neho .... :-)
nezabudni vsak, analny sex VZDY S KONDOMOM!!! riziko infekcie je prilis velke.