Priatel mi nedavno navrhol vyskusat anal sex. Trochu som sa zlakla a vraj to nie je dobre, ale zvedavost v mojej mysli bludi.Poradte svoje nazory alebo skusenosti.
Anal sex - skúsili ste?
ked si zoberite tak anal je len sval treba ho prisposobit,a nie to tam hned "narvat"jasne ze to kazdu boli ked anal je strasne maly a zrazu sa velmi rychlo roztiahne.pre muzov je to najlepsie pretoze je to uzke lenze zena trpi.. trepa sa stym chvilku pohrat a vsetko pojde lahsie kubte si extra lubrikovany kondom alebo aj lubrikant kondom sko proti chorobam ale ak partnerke doverujete tak aj bez=)ale keby nebol ani kondom ani lubrikant tak sa daju predsa ako lubrikant pouzit sliny to uz isto vsetci viete.. akto ci pred tym ist na wc hmm.. dajte si spolocnu kupla lebo sama..smiknite si tan jeden prst a aknieco citite tak von stym..trocha vody a hned WC je to nieco ako klystir,asi tak vsetko odomna tomuto:D takze toto je asi vsetko nieco som sa docital,dopocul...atd cawko vsetci ktori sa tymto zaoberaju a pre baby nebojte sa a uvolnite sa a hlavne si verte ze sa nic trapne...nestane!!papa
ahoj ja mam 17 a uz som analny sex mala....bolo to len raz a poviem ti mala som pocit ze sa poseriem..:D:D ale zase na druhej strane viac ma to vzrusovalo
pre analyzu: moj nick rita je len pseudonym, nema to s ritkou ani nicim inym spolocne, nick som mala vytvoreny uz davnejsie, nez som vytvorila tuto temu:)
ahojte, dakujem za nove poznatky, povedali ste mi pre a proti, uvidim, no jedenkrat to asi vyskusam. Ved zijeme len raz. Mozno budem lutovat, ale aspon ma to nikdy viac nebude pokusat.
osobne som neskusala, ale kamaratka spominala, ze myslela, ze vyleti z koze - a rozkosou to zrovna nebolo.. proste aj ked ho miluje, az tak velmi aby toto trpela nie :D
ahojte, ja si myslim, ze analny sex nie je nic prirodzene, keby bol, mali by sme len analny otvor, nie aj vaginalny. napriek tomu potvrdzujem, z vlastnej skusenosti :-), ze v analnom otvore je velka erotogenna zona a da sa dosiahnut orgazmus silnejsi ako vaginalny. netreba k tomu vsak styk, stacia partnerove prsty, vibrator atd. a preco nevyskusat oba orgazmy naraz - klitoridalny aj analny, krasne to ide
bola tu otazka,aka infekcia sa da chytit.nuz,mile dievcata,vy myslite len na to,aby chudak samcek nieco nedostal:-))...ale vy mozte prist k HPV-cku...co vedie neliecene po rokoch k rakovine konecnika,ktorej je z roka na rok viac :-))..prijemnu debatu :-))
Agina ty si nejaka velka sexuolozka ?? Nevsimla si si moj prispevok>>>??? Ja a vela inych zien zazivame pri anale uuuuzasnu rozkos...a mam ale aj znamu co vravi ze co ju tam ma vzrusovat..ja tam mam taku erotogennu zonu azz.. a ako inac moc citlivu! A moj analik je zlizavy podobne ako muslicka takze ani lubrikant netreba a urcite nemam fialovy anal!!! Jasne ze je rozdiel ako profesionalny transexuali musia mat anale po tolko sexoch za den.. ale mat ho 5x za tyzden je fajn >:)vyprazdnujeme sa, anal je elasticky..
Ja som to vyskúšala. Je to iné ako normálny sex, ale v pohode. Akurát to zo začiatku bolelo, ale potom to už bolo ok. Za vyskúšanie to stojí :-)