Dôvod rozvodu? - ponížil ma

totalka

e: ďakujem, ja viem ale po tomto,čo som si prečítala, tak ten rozvod podpíšem, pretože to nemá zmysel.Ak niekto vie o niekom toto dať na papier a nieje to pravda, tak nemám prečo byť s ním. Ale nič za pocit, že som taká alebo taká.....

e

Nie si jediná o ktorej si jej muž myslí,že je úplne na ...Takto som to prežívala tento mesiac aj ja,až na to,že sa nedopracoval až k papieru na rozvod.Niekedy si myslím,že by mali takýto chlapi dostať to čo chcú,aby si uvedomili o čo prišli.Neviem prečo to robia a čo si tým chcú dokázať.Ten môj po mesiaci zistil,že nová známosť mu je jedine na dlhé rozhovory v krčme.V podstate som rada,že si to uvedomil,ale na druhej strane sa už teraz bojím,že sa to zopakuje.Mať viac síl,tak poviem dosť,ale asi som naozaj neschopná,keď to nedokážem urobiť a dávam ďalšie šance.Ako ti poradiť?Urob to,čo cíti tvoje srdce.A hlavne sa neboj!!!

totalka

gilenia: Ďakujem, pozriem sa tam....ano keby napísal aspon pravdu, ale takého blbosti sú špina. Ale určite vieš o čom hovorím, takže to nebudem rozoberať. Ďakujem za tip

gilenia

podla mna 90 % zien, ktore dostalo od svojho skoro EX navrch na rozvod..su vraj na hovno, nezodpovedne, nestaraju sa o seba, zanedbavaju jeho chudaka vysost, nesexuju.... dalo by sa toho napisat...
Otvor si topic "opustil ma"
presla som si tym aj ja , enskutocne ponizena, mala som obdobie, ze by som sa radsej vyparila od hanby z povrchu zeme, v meste ma v tom istu duchu poohovarala jeho terajsia(vraj uz byvala) , bolo mi strasne, chcelo sa mi vracat, nejedla som, schudla som.....
nemam cas teraz ti pisat viac...chod na "opustil ma" tam som tiez prispievala, ale uz ani neviem pod akym nickom...pisalo tam dost zien....