Ahojte, dostala som papiere na rozvod, a ako dôvod rozvodu vlastne som na nič žena a nezodpovedná matka. Všetko je to lož, domnenka. Je to strašný pocit poníženia, kto má s tým skúsenosti? Ako ďalej? Ďakujem
Dôvod rozvodu? - ponížil ma
e, presne to som mu povedala, nech si spomenie, ak na to zabudol, preco sa zenil, pre co vsetko lubil svoju zenu, pre co si ju vybral. casto som myslela na to, ze to bud zajde dalej, ale ja tomu nechcem dat sancu, alebo zacneme neznasat jeden druheho. on mna pre moje vecne odmietanie, ja jeho pre jeho neoblomne "obtazovanie" (i ked je to prijemne, kedze nejake city su aj z mojej strany)
poradte mi, ako by ste to riesili? mam skutocne odist z prace? nie je to malickost, ale netuzim ani po tom, aby sme zasli dalej...(nemozem si verit,clovek moze urobit aj to,co neplanuje ak su tam city) a ani nechcem,aby sme sa neznasali,aj to by ma bolelo.
Ansy,možno teraz ideš proti svojim citom,ale určite nejdeš proti svojmu srdcu.Si vzácna žena.
som na opacnej barikady, ak vam zatajil, ze je zenaty..a potom sa div ze neprepadol pod zem, tak to svedci o charaktere. Nie ste ani prve ani posledne. keby islo do tuheho, tak ste DRUHE. Poznam jedno take manzelstvo, on ma frajeriek na mraky a to uz aspon 15 rokov, co viem, riaditel jednej velkej firmy, ale nikdy neuvazoval o rozvode. Ona vie, ze obcas podvadzana, ale ma prachy a obcas ho aj ona tajne podvedie.
Ansy, mas to tazke, lebo ty zavazky nemas, takze ty vycitky nemusis mat.. Ste na zaciatku, zamilovanost, mozno keby ste boli spolu par rokov tak by zacal "A moja byvala toto" a "moja byvala hento"... Chapes ako to myslim? Vobec ta neodhovaram, chapem ta, ze to boli.. Bohuzial, byt zenaty alebo vydata neznamena, ze sa nemusis zalubit znova, preto ja v manzelstvo vobec neverim, ludia to beru moc vazne, ale zivot v skutocnosti je uplne iny.
Pozor na vyjadrenia typu keby... Väčšinou sú to prázdne reči a ľahko sa tvrdí,že keby...tak sme tí najlepší.
Prečo sa tak nesnaží pri vlastnej žene? Ak chce,aj s ňou môže mať iný život. Miliónpercentne sa "neobul" do snahy o ich vzťah.Málokedy mám takéto striktné tvrdenia,ale týmto som si akosi istá.
ma maleho syna. ale nedam tomu sancu, som rozhodnuta. manzelka mu dôveruje, velmi mi o nom basnila ked padla rec, chudiatko, keby vedela o jeho objatiach a bozkoch, ktore patrili mne...ani by som sa jej nedokazala pozriet do oci. ja som ho nikdy neobjala, nepobozkala...citim sa hrozne ked viem, ako mu veri a ze ma ma za priatelku a pritom nevie, co sa deje. planujem zmenit pracu, ale je mi luto, ze to musim urobit. vlastne idem proti svojmu srdcu, proti svojim citom.
moja zásada-nerob druhým to,čo nechceš aby robili tebe...
Ansy,chápem aj tvoju pozíciu...ale on si vybral už vtedy keď sa ženil prvý krát.Vtedy bola tá jeho tou najdokonalejšou,najlepšou,najkrajšou,....a čo sa stalo?Muži sú večný lovci,radi sa pozerajú,kochajú,lahko sa nechajú očarovať,zmanipulovať.To je môj názor.Najviac to vidieť na tom,že chlapi si pozerajú akty,...ženy to (percentuálne menej)nepotrebujú robiť
tak som naspat a zase na skok,
tam ti mamca poradila rozvod cez pravnika. presne toto som urobila a usetrila som sa dalsieho ponizovania na sude, pretoze v takej situacii sa ani neda branit proti klamstvam.
Ja som si nasla advokata, presli sme spolu ex navrh, vypocul si moje stanovisko a zastupoval ma. nepamatam si sumu, ale nebolo to vela. Normalne sa opytaj. Nikdy som nebola na sude. Doteraz dakujem tam tomu hore, ze ma asi osvietil s touto myslienkou.
Ale zvaz si, ci ti bude vyhovovat rychly rozvod--teda ber do uvahy majetok,,, nedaj sa zatlacit do kuta. Mnoho zien sa pod natlakom svojho EX rozviedli rychlo, popodpisovali co sa dalo, len aby mali pokoj a potom chodili div ze nie po zobrani.
Ansy, ak ma deti tak sa na to vykasli.. Ak nema deti tak daj tomu sancu, ale nech sa zachova ferovo voci svojej manzelke a nerobi to nejakym hnusnym sposobom..
a vies, co bolo pre mna tazke? po odmietani, ked som mu vysvetlila, ake dôvody ma drzia neist dalej, ake zasady, tak mi povedal, celkom smutny: keby som nebol zenaty, tak viem, ze by sme mali dobry vztah, velmi dobre by sme si rozumeli.
myis, bolelo to tak velmi, ked to hovoril, povedal to smutne a akoby trochu bral na vedomie moj postoj, ale zaroven si uvedomil, ze mohol mat iny zivot, iny vztah...
je len o dva roky starsi, takze je to pre mna tazie...a velmi pritazlivy, presne moj typ.prezili sme si krasny priatelsky vzah za tych 5 mesiacov, uzasne sme sa spoznali, komunikacia perfektna... :-((