Ahojte mam taky problem.Mala som dostat svoje dni ale neprisli mi aj ked som mala predmenstrualne bolesti.Najskor som si myslela ze to je tym ze som darovala krv a stres ale kedze uz ubehlo13dni co meskali som si spravila tehotensky test ktory bol pozitivny.Pravdaze som aj s priatelom velmi stastna,skusali sme vyse roka ale stale mam obavy ze to nie je pravda pretoze stale mam bolesti v podbrusku ako by mi maly prist.Myslite si ze je to tak normalne a ma to tak byt ?Tiez mam bolesti bradavok ale ine zmeny necitim.
tehotenstvo....
joj prepac som si teraz vsimla ze si pisala ze mas priatela....
no moja ani na slovesnku to nieje nic moc,tu tiez kaslu na teba,mozes umriet a az potom zacnu konat ked je uz neskoro...drzim palce....mozem este...kolko mas rokov a ci mas staleho priatela?
Ahojte...dakujem za radu uz som objednana kedze som v taliansku a nie je to ako u nas na slovensku musim pockat dva tyzdne.Su to magori som im vysvetlila ze potrebujem cim skor kedze mam stale bolesti aby ma zobrali co najskor.Bojim sa ze nie je nieco v poriadku.Ale nemozem nic narobit musim cakat.
urcite vyhladaj lekara, aby si sa uistila, ze je to v poriadku
ahoj prenga..tak ja na tvojom mieste by som sla k lekarke,ak si este teda nebola